פשוט מתוסכל

• פותח הנושא AL212
  • פורסם בתאריך

AL212

New member
פשוט מתוסכל

אני לא א-מיני באמת, אבל מתוסבך מינית וחי בסופו של דבר כא-מיני. מצד אחד, יש לי משיכה מינית לנשים, וחושב על סקס לא מעט במהלך היום, ברמת הפנטזיה. מצד שני, יש לי כמה בעיות - חוסר יכולת פיזית ומנטלית לקיים מגע שהוא מעבר לנשיקות, חיבוקים, ליטופים וכו' ירידה גדולה בחשק כשזה מגיע מעולם הדמיון לעולם המציאות, חוסר נכונות ליזום בעצמי מגע בקשר, וירידה מוחלטת במשיכה המינית כשהצד השני יוזם (מרגיש מאויים). ובאופן כללי סקס נתפס בעיני כדבר חייתי, מיותר, לא נקי ומרתיע וכו' כשאני קורא פה בפורום אני מרגיש לא שייך כי אני מסווג כאדם מיני. מצד שני, אני מזדהה עם הרבה מהחוויות של אנשים פה כי אני חי את רוב החיים כא-מיני, והחיים המיניים כמעט ולא מוכרים לי. מזדהה גם עם הרתיעה מהמיניות בחברה, באמצעי התקשורת וכו', אבל מכיוון שונה - אלה גירויים שאני לא מעוניין בהם. כשאנשים מיניים מדברים על סקס, אני מרגיש שכל הנושא והחוויות שלהם מרוחקים ממני שנות אור, כאילו שאני חי בגלקסיה אחרת. מאד חסרה לי הזדהות של אנשים אחרים, ואני לא מכיר אנשים במצב שלי שהוא מאד ספציפי... הפורום הזה הוא המקום הכי קרוב לחוויה שלי לגבי מין, לפחות החוויה המציאותית (כי בעולם הפנימי שלי אני מיני...). הייתי רוצה קשר שבו יש מגע קל בלבד, אבל זה נראה לי כמו דבר שקשה למצוא כי נשים מיניות מעוניינות בסקס, ונשים א-מיניות לא מעוניינות במגע בכלל בד"כ.... בסופו של דבר אני גם כל הזמן במצב של תסכול מיני פיזי בגלל צרכים שלא ממומשים, וזה מקשה עלי, ומצד שני לא רוצה ולא יכול לממש את הצרכים האלה במציאות. הייתי בוחר להיות א-מיני אמיתי לעומת המצב הקיים. אני לא יודע אם מישהו מסוגל להבין את המצב הדואלי הזה של להיות אדם מיני וא-מיני בו זמנית, אבל אם מישהו במקרה יצליח להזדהות הוא בטח יהיה כאן ולא במקום אחר.

פריאסור

New member
מזדהה איתך...

תתפלא אבל המצב שלך הוא לא כזה נדיר כמו שנדמה לך. לא מעט גברים חיים את החיים באופן 'דואלי', כמו שתיארת. חלקם נכנעים ללחץ ופשוט סובלים תוך ריצוי תאוותן המיניות של בנות הזוג שלהם ולו כי זה מה שמצופה מהם. אני אישית מזדהה איתך ולמעשה מאוד אהבתי את הדרך הרהוטה בא בחרת לתאר את מה שעובר עליך. רבים כמובן יגדירו את המצב (כמו שלי ושלך) כחסם פסיכולוגי או הפרעה ועוד כל מני שטויות...אני אומר שזו דרך חיים, רק שונה במקצת מהרוב (קוריוז: למה אם כן, הפרעות אכילה- הנחשבת להרבה יותר מסוכנת, נתפסת כפחות איי יא יאיי???) אני אישית כן רוצה ילדים ומשפחה, אבל כל העניין של המין, שלא נגיד מבעת או מרתיע, פשוט לא כזה ביג פאקינג דיל עבורי.

Limbonic Art

New member
כל שנותר לי לומר זה חבל..

הבעיה שלך מוכרת מאוד והיא בעיה לכל דבר ויש לה פתרון לא פעם אנשים מבחוץ ,שכתבו בפורום, היו בטוחים שה"בעיה " של חברי הפורום היא בעצם הבעיה שלך- כי זה דבר מוכר יחידי שקרוב לנושא. אך אם לא תעזור לעצמך איש לא יעזור לך וחבל. אתה בעצמך מציין שאתה מתוסכל ואין זה פלא- גם אני הייתי מתוסכלת במידה והייתי רוצה וזקוקה למשהו והייתי מונעת מעצמי בגלל מיניי סיבות פיזיות או מנטליות... איך אתה מגדיר זאת "תסכול בגלל צרכים לא ממומשים ". אני מבינה את המבוכה לפנות לטיפול , אך לא מבינה איך אפשר כל החיים לחיות בצורה כזאת- קשה מאוד ולגמרי מיותר...

AL212

New member
שמחתי שיש הזדהות

אחר כך גם קראתי את ההודעה של איתן למטה ומאד הזדהיתי עם הרבה דברים....אצלי גם הבעייה הפיזית מאד משפיעה, אבל ברור לי שגם אם הייתי "נורמלי פיזית" המחשבות שלי כלפי סקס, והחשיבות שלו ביחס למגע "קל" היו אותו דבר... ולגבי Limbonic Art, לפעמים יש צרכים שאי אפשר לממש....כי לא לכל בעייה פיזית יש פתרון, ולא כל חסם מנטלי אפשר לשנות, אבל צריך ללמוד לחיות גם עם צרכים לא ממומשים, כמו שחיים עם בעיות אחרות בחיים הייתי בתקופה די ארוכה של לבכות על מר גורלי, על זה שאני לא כמו כל אחד אחר שיכול לממש את הצרכים היומיומיים שלו, או על זה שאני מרגיש משיכה פיזית שהשליטה עליה היא חלקית ונמאס לי שיש גירויים בכל מקום... עכשיו אני כבר יותר בשלב של השלמה עם זה שיש בעייה שאני צריך פשוט להתמודד איתה, ועם זה שאני שונה... וכשכתבתי את ההודעה הזאת הבנתי עד כמה אני נואש להזדהות (כי פתרונות כבר הפסקתי לחפש, ובעיקר מרגיש לבד עם החוויה הזאת)

Limbonic Art

New member
לא לכל בעייה פיזית יש פתרון

בטח אם אתה נכה, אבל אתה לא. בכל אופן, אני לא אומרת לך מה לעשות, רק אומרת שיש לזה פתרון וזהו שיהיה בהצלחה בדרך שבחרת...

AL212

New member
הממ

לא אמרתי שאני לא נכה...יש לי נכות פיזית מסויימת שקשורה לעניין אבל החסמים המנטליים הם לא פחות בעייתיים....וזה לא חסם מנטלי שמנוגד לרצון, אלא החסם עצמו הוא חוסר הרצון (לקיים מגע בנסיבות מסויימות)

e i t a n 1 2 3

New member
לעולם לא תצעד לבד..../images/Emo24.gif

תמיד תזכור שבכל מצב,בעולם הזה יהיה מי שיבין ,שיזדהה וגם יתמוך.ותמיד יש עוד רבים כמוך עם אותן התלבטויות (גם אם אינם בפורום הזה....) אל תלחץ על עצמך לפתור משהו לכיוון כזה או אחר.הכי חשוב שתנסה להיות שלם באמת עם כל דרך שבה תבחר(או תאלץ לבחור),גם אם ההתמודדות קשה (ועליי לציין שלא תמיד בכל נושא ועניין אנו יכולים לבחור באמת ובתמים מתוך טווח אפשרויות חופשי ולא מאולץ נסיבות ,אך בהחלט אנחנו יכולים לבחור כיצד להתייחס למציאות נתונה הנכפית עלינו וכיצד אנחנו מניחים לה להשפיע ולהשתלט על חיינו ואיך מתנהלים בצורה האיכותית והמפרה ביותר,אפילו במציאות הכפויה הזו). גם בחירה שלא להתמודד עם מצב נסיבתי כזה או אחר,היא בחירה קיימת, ולעיתים מועדפת על אנשים וחשוב לציין זאת. לכל החלטה שלך יש מחיר מסוים והכל עניין של אלטרנטיבות על שכרן והפסדן.ורק אתה הרי בופו של דבר יודע בתוך עצמך,איזו מהן עבורך היא הנכונה ביותר (לאור האילוצים) ונסה להשלים עם תוצאות הבחירה הזו. והכי חשוב שתצליח למצוא חיוך ואושר בכל אילוץ כזה של נסיבות כי הרי לשם כך אנחנו כאן - למצוא רגעים קטנים של אושר. על זה אל תוותר לעולם.אחרת אין טעם לכל המסע היפה המופלא גם אם לעיתים הקשה הזה...וסליחה על הנימה המעט פילוסופית.. בכל מקרה, תמיד יש אנשים טובים באמצע הדרך שיעזרו ויתנו כתף. בקיצור,חייך אל העולם למרות הכל ואם תזדקק למשהו,אני בטוח שכולם כאן ובכל מקום אחר ישמחו להיות שם עבורך. מקווה שזה עוזר במשהו....

AL212

New member
תודה על התגובה החמה

תמיד נחמד להכיר אנשים כמוך
אתה צודק...טווח האפשרויות שנראה כלפי חוץ חופשי הוא לא באמת חופשי... ואתה צודק גם שצריך לקבל החלטה (ולהיות מודע לזה שקיבלת אותה), וגם לגבי מציאת האושר בנסיבות הקיימות בקיצור, מסכים עם כל מה שאמרת :)

למעלה