פשוט נהדרת - El Regerso Del Sofia

Don Nirtin

New member
פשוט נהדרת - El Regerso Del Sofia

זה די רשמי עכשיו - סופיה חזרה.

ועוד לפני זה - היה פרק שלם שמלא בדמויות משניות שלשם שינוי היה מעניין אתם -

ווסלי הנכה במגרש של הנכים שמשחקים כדורסל.

ו..... ספיילרתי הלאה עד 110. האמת שאני מתחיל לחשוד שכל ה30 הפרקים האחרונים הם מריחה מיותרת שהכניסו לטלנובלה על שום דבר.

faery18

New member
הסיבה האמיתית שפאביו אסונסאו(ארתור)עם יד מגובסת ומקל

פאביו נפצע במציאות בידו ומאוחר יותר גם ברגלו עקב "תאונות ביתיות". ביד הוא נאלץ לעבור 3 ניתוחים בעקבות קריעת גיד באצבע, ובנובלה תירצו את הגבס בנפילה מהסקייטבורד של ז'וז'ו... הוא שבר גם את כף רגלו השמאלית וגם בה נותח, בנובלה תירצו את זה עם דחיפה של אליזה...

הפציעות אומנם אמיתיות, אבל איזה תאונות ביתיות ואיזה נעליים
מספיק להבין את ההיסטוריה הבעייתית שלו את ההתמכרויות שלו ולצפות בוידאו המזעזע הזה מהפעם האחרונה שנעצר שיכור לפני חודשים בודדים כשמרימים אותו מהרצפה והוא מספיק לשבור את המכונית שהוא מוכנס אלייה בעודו צורח ומקלל
בוידאו השני הוא ממשיך להתקוטט גם עם הרופאים ובסוף הוידאו רואים שיורד לו דם מהאף.. מביך ומזעזע.. הוא ממש עבריין.

מאוד לא נעים לראות אותו על המסך כשיודעים שהוא שבור כולו מעבריינות מחוץ לסט. לדעתי, אם מישהו אחר היה משחק את ארתור הדמות שלו הייתה עוברת מסך בצורה הרבה יותר אמינה ונעימה והייתה הרבה פחות נוראית. מקווה שלא ייקחו אותו יותר לשום פרוייקט. אני כידוע מאוד נהנית מהנובלה אבל אם השחקן לא היה חלק מהקאסט הייתי נהנית הרבה יותר

למעלה