פשוט נהדרת

Don Nirtin

New member
פשוט נהדרת

פרקים ראשונים.....

קשה לי האמת ללעוס את הפרק הראשון שלא היה מלהיב יותר מדי.

evglev1

Well-known member
מנהל
פרק ראשון מעניין בסדרה ברזילאית זאת תופעה נדירה

Don Nirtin

New member
כן, מה אתה אומר.

מה שגם אין פה יותר מדי שחקנים מוכרים ואין לילה קברל.......

faery18

New member
טוב אז ראיתי את הפרק הראשון ואהבתיי
מאוד!

מרינה רוי ברבוזה בתפקיד אליזה פשוט מקסימה נערה חולמנית שרק מחכה למישהו שכבר יוציא אותה מהחור שהיא גרה בו ועוד צריכה לסבול את דינו המאיים מעל הראש שלה
נראה שהמפגש עם ארתור שעצר שם לתקן את הגלגל רק הגביר אצלה את התקווה למרות שהיא די פיספסה כרגע את ההזדמנות אחרי שהיא לא ממש לקחה ברצינות את העובדה שהוא התעניין בה בתור דוגמנית לסוכנות שלו.

במקביל יש את ז'ונטאס בחור עני שמשתכר ממכירת סוכריות ברחוב בעוד אימו בטוחה שהוא עובד בעבודה רצינית. היה מצחיק איך היא העיפה את הכפכף שלה על הילדים כשהם הפריעו לה לדבר איתו בטלפון

ז'וליאנה פאייס בתור בעלת מגזין נחשב, פעם ראשונה אני צופה בה וכבר התחבבה עליי למרות שאני יודעת שהיא הולכת להיות ה
של הסיפור אבל ללא ספק יש לה את זה חח אהבתי איך שאחותה והמשפחה שלה הבלגאניסטים באו להתנחל לה בבית שנייה לפני שבאה לצאת לטיסה "אל תדאגי נשמור על הבית כאילו היה שלנו!" "מזה אני חוששת...."
העיקר הספיקו כבר להטביע את הבית שלהם

כמובן שהיו עוד פרצופים מוכרים, השירים ברקע היו מעולים, האווירה הכללית העלילה ההומור..
הרבה זמן לא התחברתי ככה לברזילאית ועוד מהפרק הראשון. בהחלט עושה רושם מעולה

evglev1

Well-known member
מנהל
מרינה רוי ברבוסה נהדרת

באמת איך שהיא פספסה הזדמנות של מה שחלמה עליו כשהייתה בטוחה שארתור מתחיל איתה כי רגילה שכולם מטרידים אותה מינית.

ז'וליאנה פייס נראית מסכנה איך שהמפיק מתחרמן עליה, נראה שאישתו יודעת שלא יכולה לסמוך עליו. אז אני מניח שהיא תהיה רעה סטייל מריה מרתה באימפריה ולא רעה שטנית כמו כרמיניה בשדרות ברזיל.

faery18

New member
אפרופו אישתו של בעל חברת התמרוקים-היא שיחקה גם ביומן חיים

את הצלמת החביבה עם הכלב. היא ממש השתנתה והתבגרה בפנים. אחר כך נזכרתי שיומן חיים צולמה ב2006 לפני יותר מעשר שנים אז זה מובן חח

לגבי קרולינה, מסכנה לא הייתי אומרת עלייה כי גם היא בעצמה לא שה תמים חח אבל בהחלט דמות עם הרבה

evglev1

Well-known member
מנהל
כמה שהשחקנים גדלים

גם ז'וליאנה פאיס שיחקה את הראשית בדרך להודו ושם היא הייתה צעידה, גם לפני משהו כמו 8 שנים ופה ביגרו אותה כמו שצריך וגם היא כבר לא מה שהייתה לפני 8 שנים.

Renat Zeitune

New member
לא צפיתי בכולו אבל ממה שצפיתי

דמותה של ז'וליאנה פאייס הכי מעניינת אותי כרעה והיא גם יפה. כשאחזור מהעבודה אמשיך ואחליט סופית אם לתת צ'אנס או לא כי השאר לא היה מספיק מעניין

Don Nirtin

New member
בד"כ פרקים ראשונים בברזילאיות לא מעניינים

אני אמשוך עוד כמה פרקים ואז אחליט סופית.
&nbsp
זה תלוי ב-
1. האם יהיו חתיכים חוץ מז'ונטס.
2. האם יהיה עירום זכרי.
3. האם מרינה רוי ברבוסה תצא מפרצוף תשעה באב.
4. האם ז'וליאנה פאייס תהיה מרשעת כדוגמת קרלוטה, או מרשעת קומית משעממת, או מרשעת אנמית.
5. האם יהיה עירום זכרי

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה לי שמרשעת ברמות של קרלוטה הייתה בברזילאיות

רק פלורה מללא ספק ונזארה מהגורל שלה. וכמובן סילברניה השותף של פלורה היה גרוע כמוהה, למרות שהתסריטאי החליט לסלוח לו הכול. בדרך כלל בברזילאיות הרעים יותר אנושיים ופחות רצחניים.

Don Nirtin

New member
נו קח את פלורה מללא ספק

ותזרוק את זה בתוך קרולינה כי בינתיים ז'וליאנה פאיס מגלמת חמדנית שרוצה כסף.
&nbsp
משעעעעעמם.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שרק לילה קברל יודעת להכניס בשר

במרשעות ללא דם על הידיים.

Don Nirtin

New member
אכן, מדוייק

אפילו כרעה קומית באימפריה היא הייתה הרבה הרבה יותר מעניינת מכל מה שהלך שם.

evglev1

Well-known member
מנהל
ב-20 הדקות הראשונות של פרק 2

בהם הציגו לנו דמויות חדשות שעוד לא ברור איך הן מתקשרות לעלילה השתעממתי קשות, מזל שבמחצית השנייה של הפרק התחילה העלילה הראשית.

Don Nirtin

New member
זה למה לא התלהבתי יותר מדי

כשדוחפים דמויות לחלוטין לא ברורות.
&nbsp
לפחות יש דמות גיי. אני רגוע

faery18

New member
אם אתה מתכוון לדניאל רושה ולבחורה הבלונדינית עם הידיד הגיי

אז אני רואה בהם דמויות ששייכות לסצנות מעבר וכבר התרגלתי שרוב הברזילאיות כוללות סצנות כאלה חח..אבל לא הרגשתי שהם לקחו כל כך הרבה זמן מסך. ההקשר הוא שהבחורה הבלונדינית והידיד שלה הם חלק מצוות המגזין "פשוט נהדרת".

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שהם כל כך שיעממו אותי שלי נראה

שהם תפסו חצי פרק.

faery18

New member
חחח

בכל נובלה יש את השניים שלושה המיותרים לפעמים זה פשוט חלק מהחבילה
למרות שהאמת חשבתי שלדניאל רושה יהיה פה תפקיד קצת יותר רציני למרות שאולי הדמות שלו עוד תתפתח ותפתיע בהמשך

faery18

New member
אליזה עוזבת את הבית אחרי מאבק עם דינו

איזה בהמתי הוא איך שבא לתקוף אותה ולא נתן לה לעבור

מגיע לו שהתחלק על השכל שלו
חבל שלא התפגר חח

כדי להציל אותה אמא של אליזה משכנעת אותה שעדיף באמת שתעזוב
את הבית אחרת אין לדעת איך זה ייגמר
אליזה בורחת ובעצם הולכת
אל הלא נודע כשכל מה שנותר לה זה לסמוך על מזלה
אגב הזקן שאסף אותה עם המשאית מוכר לי, נראה לי שהוא שיחק ב"בזמן שישנת" את בן זוגה של סבתא של אנה ומנואלה.

ובינתיים מהעבר השני, החברה מהמגזין והסוכנות עושים חיים באוסטרליה
יש כימיה טובה בין ארתור וקרולינה

פרק הבא מפגש ראשון של אליזה וזו'נטאס

evglev1

Well-known member
מנהל
כן זה השחקן הוא שיחק גם פסיכיאטר בדרך להודו

וגם את הדוד המוסלמי של הראשית שהטיף פרקי קוראן הדוד עלי בהאחד.

מגעיל איך שהאימא תמיד הייתה לצד בעלה, מזל שבסוף הגנה על הבת שלה ועזרה לה לברוח ודינו עוד מאשים אותו ומנצל שאין עדים כדי לטעון שהיא הכתה אותו.

למעלה