פשוט נוראי.........

ebony

New member
פשוט נוראי.........

לכבוד יום האלימות נגד נשים...... לקוח מהאתר IWoman הקישור לכתבה מצורף.... 35% מהבנים סבורים שכל בחורה מעוניינת בקיום יחסי מין לעומת 14.2% מהבנות. 34% מהבנים סבורים שבחורה שאומרת לא- לא בהכרח מתכוונת לכך, לעומת 13% מהבנות. 48% מהבנים סבורים שבחברות ארוכת זמן חובה לקיים יחסי מין, לעומת 9.7% מהבנות. 24.8% סבורים שמי שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית מזמינה כפייה מינית לעומת 5.6% מהבנות 10% מהבנים סבורים שבחורה ששותה אלכוהול מעוננינת בקיום יחסי מין- לעומת 2% מהבנות 11.7% מהבנים סבורים שבחורה המשלמת עבור הבילוי מזמינה כפייה מינית לעומת 1.2% 13.5% מהבנים סבורים שבחורה שכופים עליה יחסי מין- תהנה בסופו של דבר לעומת 1.9% פשוט מגעיל

Sefy

New member
אני לא חושב, אני בטוח

כי שם אנשים חושבים קודם על סקס או יותר נכון כמעט 99% מהזמן רק על סקס, אז תוצאות הסקר בכיוון של הנשים יהיו שונים לחלוטין!

על מה אתה מדבר????

תסלח לי אבל בתור אחת שמשתתפת לעיתים בפורום המדובר, הרי אלו שטויות במיץ עגבניות! ובנוגע לתשובות, אולי לשאלות כמו- עד כמה בחורות חושבות עלמין, תקבל תשובות אחרות (ושוב קח בשחשבון גם את גיל העונים). אבל לדברים כמו - "כשבחורה אומרת לא היא מתכוונת לכן" או "שמי שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית מזמינה כפייה מינית" או "שבחורה שכופים עליה יחסי מין- תהנה בסופו של דבר " נראה לך שאנשים יגידו כן???????? (ברור שתמיד יהיהו את החריגים, אבל לא יותר אם תפרסם אותו בכל פורום אחר!)

Sefy

New member
מעניין איזו שאלות לקחת...

אבל לרוב האחרות, התשובות ממין הנקבה ישתנו האחוזים בצורה דרמטית

אולי תיכנס קצת לפרופורציות?

הסקר הזה נעשה אצל בני נוער! אתה באמת מצפה שהתשובות יהיו זהות????? לאיזה תשובות "מזעזעות" בדיוק אתה מצפה? שכל בחורה מעונינת ביחסי מין? שקשר ארוך טווח כולל יחסי מין? ברור שבפורום תקבל תשובות אחרות! גם פה תקבל תשובות אחרות! אלו אנשים מעל גיל 18, אצל רובם הסקס הוא חלק טיבעי במערכת היחסים ואין כל רע בכך. הסקר שאבוני הביאה נעשה אצל בני נוער ופה מתחילה הבעיה. ההשוואה שאתה עושה , זה בערך כמו לשאול - "האם את בתולה?" ולהזדעזע מהתשובות של אנשים בני 20+. אני יודעת שאתה לא מת על האנשים בפורום המדובר, אבל בבקשה קצת פרופורציות.

Sefy

New member
אז בואו נכנס לפרופורציות באמת

ה"סקר" הזה לא מייצג אפילו נעל בציבור הרחב! וסתם לקחו סקר דבילי כדי לעשות כותרות בעיתון, ככה מוכרים עיתונים, וזה שאתם ב"שוק" מהתגובות שם זה פשוט כזה "דבילי" שזה לא יאומן! מחר אפשר להוציא סקר שיראה בדיוק ההפך

עם כל הכבוד ספי

הערכתי אותך קצת מעבר לזה. לאמר שאתה כן או לא מאמין לסקר מסוים זה דבר אחד, ולהעלות השערות לגבי תשובות של אנשים מהסיבה שאתה לא אוהב אותם (שזו זכותך בהחלט, אבל לא קשור) זה כבר עניין אחר. אני לא מתכוונת להמשיך את הויכוח הטיפשי הזה. הנושא שבגינו ניפתח השרשור קצת יותר חשוב. לדעתי הסקר שלהלן לצערי כן משקף את דעות הנוער. אני ראיתי את התופעה גם בשנתון כשהייתי בגילם, ולצערי רואה את זה גם היום. ולדעתי זה אכן נושא בעייתי שמצריך טיפול. מקווה בשבילך שלעולם לא תתקל בזה........

Sefy

New member
אני אישית לא חושב שהסקר משקף

את חושבת שכן, לבריאות, לא אלחם בך, אני חושב שכל הסקר הזה זה רק כדי למכור עיתון או שניים ולנפח עיניינים. אולי יש פה ושם, כן, לא אומר שזה דבר טוב, בהחלט לא, אבל זה לא "תופעה" בכל הארץ.

ספי אם זכרוני אינו מטעה אותי..

אתה היית גולש דיי קבוע בפורום סקס.. ושאני אומר קבוע אני מתכוון לזה שהיית יותר בפורום סקס מאשר כל אחד אחר שם.. אז אם בן אדם גולש בפורום סקס אז 99.9 אחוז מהזמן הוא חושב על סקס ?? אז מה משתמע מכך ?..

Sefy

New member
ואם זיכרונך לא היה מטעה אותך..

אז אני באותו זמן גם גלשתי בתמיכה טכנית ועוד הרבה פורומים נוספים באותו זמן, ובנוסף לכל, תבדוק בדיוק איזה סוג של דברים אני דיברתי עליהם לעומת אחרים. ואם בכלל תשים לב, אז כמעט כל הנחמדים שבפורום עזבו אותו הרבה מאד לפני! האחרים בקושי מגיבים שם, כל מה שיש ונשאר זה הפוצלחים המגעילים

[סליחה מראש על תוכן ההודעה]

תגידו לי, תמיד כשמדברים על סקס [במקרה הזה על אונס], נדפק לכולם השכל!?!?!? גם הבחורה הכי נימפומנית בעולם לא תהנה מתקיפה מינית. גם היא, כשהיא אומרת לא, היא מתכוונת ללא על כל הברותיו. מה לא מובן? אם בחורה אוהבת סקס, אז מין הראוי והברור מאליו שהיא תהנה מאונס!?!? אולי בפורום סקס יש יותר נשים שיחשבו שמן הראוי זה שמערכת יחסים תקינה יהיה כלול סקס, אבל זה עניין של פתיחות וגם גיל, גי אני מאמינה שנשות פורום סקס אינן בגילאי תיכון כמו בנות הסקר.

avnil1

New member
ספי - לחשוב על סקס זה לא רע

וגם לפנטז זה טוב אבל זה שאנשים חושבים על סקס זה לא פוסל אותם לשום דבר ולא אומר שום דבר לגבי שאר הדברים. סקס הוא מתנה משמים ועינוג נהדר. הבעיה היא שלפעמים אצל אנשים מסוימים זה הופך למטרה בחיים ואז זה עלול להגיע לעשים שלא יעשו. אני לא יודע אם יש כאלה בפורום סקס אבל אני בטוח שהרוב לא כאלה.

Sefy

New member
אין שום דבר רע בלחשוב, לעשות ולפנטז

אבל בוא נצטט אותך "הבעיה היא שלפעמים אצל אנשים מסוימים זה הופך למטרה בחיים ואז זה עלול להגיע למעשים שלא יעשו" - זה יש הרבה בפורום סקס.

Sefy

New member
אני לא יודע, אני בטוח!

כי שם אנשים חושבים קודם על סקס או יותר נכון כמעט 99% מהזמן רק על סקס, אז תוצאות הסקר בכיוון של הנשים יהיו שונים לחלוטין!

ואתה יודע את זה כי...

גם אתה נמצא שם בפורום?

למעלה