פשוט נורא איך מחפשים את ליז

נעמה8080

New member
פשוט נורא איך מחפשים את ליז

אני לא סובלת את השלישיה אתי, קרן וליהי, אבל גם ירד לי מאד מאיילת וענבר. פתאום הן בחבורה של הרוע?! עד לא מזמן ריכלו על אתי בתוך המכונית והיום החברות הכי טובות?! אהבתי את איילת וענבר, היום לא סובלת אותן. ענת מקסימה! הכי נורמלית בבית. באמת בחורה טובה. אני לא משוגעת על ליז בגלל מה שעשתה ללירון, אבל מה זאת ההתנהגות הזאת?! אולי עוד מעט היא תעשה אפצ'י וגם התנפלו עליה?! בושה של בנות!

ELA86

New member
איזה בנות רעות. אני על סף דמעות פה

מה זה הדבר הזה? איכסה של בנות. גם אני כבר לא סובלת את איילת וענבר, נהיו רעות כמו קרן, אתי וליהי. קיבלו קצת כוח ומנצלות את זה לרעה נגד ליז.

niva99

New member
ממש דינמיקה של כנופיה שמתאימה ל..............

"נווה - תירצה".

goodpink

New member
זה לא המצב הן לא מסתדרות איתה בגלל מי שליז לא

בגלל ציר הרוע. איילת וענת ריחמו עליה ואמרו שהיא לא רעה שהאיכותיות דיברו בינהן. ליז מניפולטבית שקרנית בעצמה שניצלה את האיכותיות ואחרי זה ריכלה עליהן הן לא סובלות אותה בגלל ליז והתנהגות שלה לא קשור לציר הרשע ולא כלום

easternstar

New member
ליז צריכה לברוח משם. לשם מה היא נשארת?

מה יוצא לליז מהשהיה במאורת הנחשים הזאת?

יפעת 2784

New member
בנות תת רמה

לא מאמינה שקיימות כאלה בנות במדינה הזאת. איזה רעות. ענבר ואיילת לפתע נהיו בנות מגעילות ורעות כמו ציר הרשע. אוי ואבוי אם הוא יעיף את עדי שמשמשת כחברה של ליז. בקצב הזה הרעות הורסות את ליז נפשית

נעמה8080

New member
לפי מה שהבנתי

אם הבנתי נכון, איילת וליז שטפו כלים וליז העבירה לאיילת צלחת לשטוף ואז היא התנפלה עליה. תראו על מה מתנפלים עליה, על שטויות!!!!!!!

איילת עפה על ליז בכל הכוח כי

היא הוסיפה לה צלחת לכיור כשהדיחה כלים ואיילת היתה לחוצה....כאילו לא הגזימה האיילת הזאת? כואב לי על ליז.

נעמה8080

New member
יש דרך להגיד

אז שאתי התנפלה על איילת ונופר היה להן נעים?! אז למה היא עושה את זה לליז?!

נעמה8080

New member
איילת מחפשת תירוצים למה צעקה על ליז?

נהייתה בדיוק כמו חבורת הרשע

easternstar

New member
הסיפור היה פשוט: אילת רחצה כלים וליז באה

ושמה צלחת. אילת התפרצה שמכיוון שלליז יש חסינות היא היתה צריכה לשטוף כלים ולא אחת מהן וליז אף פעם לא שוטפת כלים. כל הבנות הצטרפו כמו עדת זאבות והתחילו לצעוק על ליז..ליז ברחה בבכי..

נעמה8080

New member
אני לא חושבת שיש מישהי שלא היתה בוכה

כשרוב הבנות מתנפלות עליה. כנראה איילת וענבר לא היו מקובלות ורק עכשיו סוף סוף נהיו חברות של הבנות המקובלות והרעות של הוילה אז הן מנצלות את הכוח שיש להן לרעה.

למעלה