פשוט נמאס לי ממנהלים

אביבית1

New member
פשוט נמאס לי ממנהלים../images/Emo46.gif

המנהלת אצלי בעבודה החליטה שאנחנו לא עונים מספיק לשיחות, לכן השניים שיענו להכי פחות שיחות יקבלו קנס, ויורידו להם 100 ש"ח במשכורת, והשניים שיענו להכי הרבה שיחות יקבלו תוספת 150 ש"ח במשכורת. כלומר, מישהו יענה ל-200 שיחות ואחד יענה ל-180 שיחות אבל כל השאר ענו בטווח, השניים האחרונים יקבלו קנס למרות שזה שלפניהם ענה לשיחה אחת יותר. זו לא חוצפה? היום אנשים קורעים את עצמם בשביל להגיע למשכורת נורמלית ועוד יקזזו כסף. וכל תוספת במשכורת השותפים (מס הכנסה וכ"ו) לוקחים ממנה. לא רוצים תוספת ולא רוצים קיזוז, רק שיעזבו אותנו בשקט ושלא יגעו לנו במשכורת.

אתי@

New member
שיטה טפשית

הם צריכים לצ´פר את אלה שעונים להרבה שיחות וכך ליצור תחרות חיובית ולא לקנוס את אלה שעונים להכי פחות שיחות

אתי@

New member
אויש לא שמתי לב שיש צ´ופר

בכל זאת זה לא במקום לקנוס. אביבית מה שלומך? מה עם אחיך?

fila

New member
מסכימה עם כל מילה!../images/Emo45.gif

זה ממש לא פייר, כי תמיד יהיו כאלה שיקנסו!

אביבית1

New member
אתי@ ../images/Emo13.gif

אני בסדר מאוד עייפה כי אני עובדת קשה, עושה שעות נוספות כי צריך כסף. אחי עדין בבית חולים אחרי הטיפול הכימותרפי, כנראה שמחר ישחררו אותו כי הספירות התחילו לעלות וצריך לחכות שיעלו לנורמה, אבל מסכן הכפות רגליים שלו ממש נפוחות, ולפי הרופאים מדובר בזיהום שלא ידוע מהיכן הגיע, האמת שאני לא שקטה אם מחר ישחררו אותו בגלל הזיהום. נחכה למחר ונראה.

נופר30

New member
אביבית לא שאני מזלזלת ברופאים

אבל לצערי יש לנו נסיון רב עם חולי סרטן תמיד הרגליים מתנפחות מהטיפולים הכימיים וזה בגלל שיש מחסור (ווא לרגע שכחתי מה זה ) של חומר מסויים בגוף ( וזה מדיברהם של הרופאים שטיפלו באבא שלי) כדי להקל על המצוקה הנ"ל וכדי להוריד טיפה את הנפיחות יש לתת לו לאכול לפחות פעמיים ביום ביצה ו / או לקנות בחנות טבע משהו שנקרא שקדיה ( זה נראה כמו טחינה אבל עשוי משקדים ממש טעים ) כפית אחת ביום מזה ( אפשר בתור ממרח ואפשר להכניס לתוך דייסה או משהו אחר שהוא אוכל ) תקל על הנפיחות ותספק לו את מרבית תוספי המזון שהוא צריך לגוף ( ויטמינים ברזל וכו ´) אני מתחילה לקחת עכשוו שקדיה כי יש לי ירידה בברזל מקווה שעזרתי לך

uti

New member
שיטה מטומטמת!!! מה עם שיחה ארוכה?

זה ממש פרמטר דפוק למדידת העובד עובד אדיב שיענה בנימוס ללקוח ויקשיב לכל טענותיו יכול להגיע גם לשעה שיחה ואז הוא לא יספיק מן הסתם לענות לשיחות אחרות... מה זאת השיטה המפגרת הזאת? ממש חוצפה, ואגב...הם לא יכולים לגעת לך המשכורת פשוט אסור להם ואם הם יעשו כן...עילה נהדרת לתביעה - בבית דין לעבודה!

למעלה