פשוט עבודה זרה!

פשוט עבודה זרה!

אני מקווה שלא תמחקו את ההודעה הזאת(גזענות!)...אני לא יודע מה אתכם אבל אני בתור בנאדם דתי הזדעזתי לקרוא את ההודעות של ההיא עם האתר של ``יוגה אהבה`` או משהו כזה...על איזה אלים היא מדברת?! מה אנחנו בהודו?! מאיפה אנשים מוצאים את הדברים האלה?! אני אישית יתקדם ביוגה בעוד שיש לי סיגריה ביד אחת ונתח בשר ביד השניה ופרה לידי שאני הולך לשחוט לארוחה הבאה...בלי שום אל זר ואחר! לי יש אל אחד! וסתם שתדעו ששוחטים פרה היא לא תסבול(לפי הדת) זה היעוד שלה בעולם!

tzurtzur

New member
../images/Emo12.gif

הפרה סובלת. גם אתה היית סובל אם היו מגדלים אותך בשביל לשחוט אותך. דקה לפני שהסכין הייתה מונחת על צווארך בכדי לשסף את גרונך היית משתין מפחד. זה בטוח. בעיניי זה מספיק סבל. אז מספיק עם השכנוע העצמי. לגבי "זאתי מיוגה אהבה", כל אחד יחיה את חייו ויאמין במה שהוא בוחר. בחירה חופשית. דרך ההתבטאות שלך לא לרוחי בכלל. חבל שאתה רק מחזק דעות קדומות (וגזעניות ) על הציבור הדתי. יום מקסים.

Sambodh Rana

New member
אין לך מה לחזק את הדעה

א. סביר להניח שהגולש הוא טרול ולא דתי אמיתי (סביר להניח בלבד) ב. גם אם הוא דתי אמיתי - הוא מיעוט מאוד מאוד קטן..הרוב אנשים טובים ביותר. ג. חייה ותן לחיות. אל תחשוב מחשבות שליליות על אף אחד..(זה קשה וגם אני לא מצליח, אבל אני מנסה). מחשבות שליליות = בזבוז אנרגיה שיכלה להיות מושקעת למשהו הרבה יותר בריא מזה

anatina

New member
זה בסדר לא להזדהות עם אלים דתיים

אבל להגיד שהפרה ע"פ הדת לא סובלת??? הרי כל הרעיון של מצוות השחיטה הכשרה הוא להפחית כמה שניתן את סבלה של החיה, גם באופן גידולה וגם בצורת מותה, ובצורה שאני רואה זאת, אם מתרגמים את העיקרון למציאות של היום- הפחתה של הסבל של החיה למינימום אומר לא לשחוט אותה כלל, כי היום אנחנו לא חייבים לעשות זאת מבחינה תזונתית. לא נראה לי שהאל האחד שאתה מתפאר בו אוהב את גישתך לעישון, למזון, לסבלן של החיות או לתרבויות ואנשים שונים ממך.

הסבר קטן.

מה שעצבן אותי זה ``עד שאתה לא שלם אתה לא יכול להתקדם`` או משהו כזה עם חטאים...עלק אני טרול! אני פשוט דתי אמיתי ולא אחד שרק הולך עם כיפה וקורא לעצמו דתי...

ג ל ע ד א

New member
מהי עבודה זרה?

עבודה זרה היא החלפת התכלית באמצעי ולהיפך. אם ארץ ישראל הופכת לתכלית חייך והיא לא אמצעי על מנת לקיים מצוות הקשורות בארץ - החלפת תכלית באמצעי אם עבודת האדם (הומניזם) הופכת לתכלית חייך ולא עבודת האל - החלפת תכלית באמצעי יום טוב

למעלה