פשוט ענק! מחאה של אזרח.

tygger

New member
פשוט ענק! מחאה של אזרח.

איש חביב שנדרש לשלם קנס כספי גבוה מהעירייה החליט לשלם אותו בדרך מאוד נחמדה. ממש כיף לגלות שיש אנשים שעדיין נלחמים על דברים שבו הם מאמינים. דוד שלי, אדם נחמד ברוב הימים, היה בעל המסעדה "הדג הכחול" שהיתה ליד הקאמל. מעליו יושב השאלתיאלי. מכולת אשפה אחת לשניהם. לאחר שהבעלים של השאלתיאלי לא שילם את המס של העירייה, אז העירייה תבעה את דודי לתשלום מלא על המכולה. זאת לאחר שהוא שילם כבר את המס כל פעם. בבית המשפט הוא קיבל לשלם פחות מחצי הסכום היות והשופטת אמרה שזה אווילי לחלוטין לבוא בדרישה לאדם שכן שילם ואילו לתת לאדם אשר אינו משלם להמשיך בדרכו. הוא הגיע לשלם את הקנס של 2000 ש"ח, הוציא 50 ש"ח מהכיס, והם (בעירייה) התחילו להדפיס קבלה, ואז הוא התחיל. שקים של מטבעות בסך 10 אגורות. צלמים של ערוץ 2 הגיעו לצלם את זה (בהתראה מראש כמובן). בערך כל המשרד נרתם למאמץ לספור את הסכום הזה בעשרות האגורות. אני מוכרח לציין שאת ההבעות על הפנים של הפקידות והדבילים שעובדים שם, ברגע שהם ראו את השקים, פשוט היה חובה לצלם, אבל הם לא הרשו. אחד מהפקידים שם אמר לו "אתה עושה צחוק?" -"ממכם כבר קשה לעשות יותר צחוק ממה שאתם כבר עשיתם מעצמכם, אבל אם אני יכול אז בוודאי." פשוט ענק.

באמת הגיע הזמן

שמישהו ידפוק את העריה המחורבנת הזאת!!! חזק ואמץ שמופי נ.ב= למה סגרו את הגד הכחול???

tygger

New member
המקום נסגר בגלל סיבות שלו.

הוא לא אוהב להשאר כאשר הוא מרגיש שהעסק מתחיל לרדת. יש לבן אדם חוש מעולה לעסקים. הוא כל הזמן פותח עסק ויוצא בזמן. מישהו ראה את הצילומים בערוץ 2?

La la la 20

New member
לעיריה ממש יש חוצפה לפעמים!

במקרה יצא לי לדבר (דרך העבודה) עם מישהו בכיר בעיריה (בואו נגיד) סגן ראש העיר לדוגמא.... והוא התלונן שהוא לא מקבל הטבות מהחברה שלנו והוא מרגיש פראייר - כמעט אמרתי לו והחזקתי את עצמי שעם משכורת כמו שלו שממומנת מהארנונה שלנו הוא צריך לסתום את הפה ולשלם כפול... אבל הייתי מאבדת את העבודה שלי.... נו מילא ח ו צ פ ן

tygger

New member
את צריכה להבין, בימים כאלה

כאשר אנשים רואים כיצד עובדים מקבלים (או לוקחים) כל מיני טובות, ומתנות מהמדינה ומחברות אחרות, אז זה די ברור. לא מזמן יצא לי לגרד רכב בצידו הימני עקב בעיה פשוטה שמישהו החליט שהוא נוסע אחורנית ברחוב חד סיטרי ועוד צופר לי על כך. אותו אדם חביב צפר לי וכאשר הוא עצר לאחר שכמעט וגילח אותי ואת האופנוע מהכביש, עוד העיז לומר שהוא תמיד עושה את זה כי הוא גר פה. שריטה, יש לו על האוטו (גם) פרטים, שילך להז$#%. או בעברית צחה: לך חפש! שלם על השריטה שלך ואולי תלמד. מוקדש בחום ואהבה לאותו נהג קנגו לבן. שתשרף.

La la la 20

New member
אני עדיין בהלם ממנו אבל

יש גם דברים חיוביים כמו אנשים שממש מעריכים את העבודה שלך ואנשים גועליים יש בכל מקום אגב שריטות יש לי חברה שההתנהגות שלה היא ממש לא טיפוסית - בחנייה של העבודה היא שרטה קלות מכונית של אחד העובדים אצלנו והשאירה פתק התנצלות + פרטים באורך של מגילה שלא יווצר מצב כמובן שלא יוכל להשיג אותה... ואגב היא היתה משאירה פרטים לדעתי גם אם היא היתה שורטת מכונית בעזה והיו זורקים עליה אבנים ובקבוקי תבערה:) וזה היה עולה לה בחיים שלה... מין בחורה כזאתי - חבל שאין הרבה כמוה... תעשו חיים עדי

גרי רשף

New member
מה עושים ביפן לאחר תאונה קלה../images/Emo22.gif

לי סיפרו שביפן, לאחר תאונה קלה (דפיקה בפח..), שני הנהגים יוצאים, קדים קידה עמוקה זה לזה, הנהג שאשם בתאונה אומר "אני אשם ואני מתנצל", הנהג השני אומר "לא ולא: אני אשם", הם מחליפים מספרי טלפון וביטוח, שוב קדים קידה עמוקה זה לזה וממשיכים בדרכם.

למעלה