פשוט עצוב :\

פשוט עצוב :\

בעקבות שיחה די קשה אתמול עם ידיד דתי שלי החלטתי לראות מה זה "עצת נפש" כבר בשיחה איתו אתמול הייתי עצוב מזה הוא פשוט לא היה מוכן להקשיב והוא רוצה ללכת אליהם כדי ש"ישנו" אותו בבוקר כשניסיתי לכתוב את ההודעה הזו בפורום זה היה לי קשה מיד ואפילו קצת דמעות לחשוב שיש עוד אנשים שחושבים ככה, ואתרים שמנסים לשנות ככה אנשים פשוט הוא היה ועדיין בחור מאוד נחמד שזה ממש חבל לי שהוא הולך לקיצוניות הזו וניסיתי לדבר איתו להבהיר לו דברים אבל כשלא רוצים לשמוע אז לא שומעים וקראתי באתר של "עצת נפש" ולמרות שאלו טיעונים ממש לא נכונים מה שהם אומרים קשה לשלול אותם כי זה נשמע כול כך אמיתי לא יודע למה אני כותב עכשיו אולי בשביל איזה קורא סתרים אחד שלא בטוח בעצמו...תדע שאתה בסדר גמור! טוב די אני שולח עכשיו אולי אוסיף יותר מאוחר... את הקישור לאתר אביא בהודעה אחרת אולי לא כול כך כדי להביא אותו כאן ועדיף יהיה המנהל כאן ימחוק אותו אבל אשאיר את זה בשבילו להחליט

אופ אנשים מצטער

זה אמור היה להיות לפורום אחר ולא שמתי לב שאני קראתי כאן עכשיו מנהל אפשר למחוק את ההודעה היא לא קשורה לפורום

Aztec1

New member
באמת עצוב

הומוסקסואליות היא תכונה מולדת, לא ניתן לשנות אותה. כמו כל דבר בחברה הדתית-חרדית, קודם כל מגיעים למסקנה ואחר כך מחפשים או ממציאים "ראיות" בשביל לתמוך בה. חבר שלך לא ישתנה לעולם אבל יש סיכוי טוב שהוא עוד אחד מהאומללים שנגזר עליהם לחיות את חייהם בתחושת פספוס וחוסר מיצוי בגלל חשכת המחשבה הדתית. אני בספק אם תצליח להסביר לו את הדברים, אבל אולי שווה לנסות.

אחר

New member
האם אתה לא עושה אותו הדבר?

עד כמה שאני יודע אין תמימות דעים בשאה אם הומוסקסואליות היא תכונה מולדת או נרכשת. בכל מקרה, זה לא משנה דבר לגבי העיוות המחשבתי שיש בנסיונות לשנות אותה

למעלה