פשוט עצוב

yana123

New member
פשוט עצוב

תכנסו לאתר הזה ותרשמו לעצומה נגד הימורי סוסים בבקשה זה ממש חשוב הפוליטיקאים(איך שלא כותבים את זה)הם רוצים להביא לפה גם הימורי סוסים ואני שמעתי משהו מחריד שלוקחים סוס בגיל שנתיים עד ארבע להימורי ואחרי גיל 4 הם הורגים תסוסים וכדאי שזה לא יקרה אז יש עצומה ובבקשה עם באמת הסוסים חשובים לכם אז תרשמו לאתר הבא http://www.chai-online.org/he/campaigns/racing/h_campaigns_racing_petition.htm ותודה לכל הנרשמים יאנה

ToryMaster

New member
באמת נדמה לך שזה יעזור?

כלומר, אני נגד בדיוק כמוכם, אבל זה לא גוף מוכר, לא הייתי רוצה במישהו יטפח ציפיות לגבי משהו שסיכוי קלוש שיעבוד. אבל ח"ח על המאמץ, זה כן.

ווינגז

New member
מירוצים ועצומות

דבר ראשון, יש לקחת את כל המידע המובא (באופן כללי אינטרנט ובמערכת הפורומים, ובמקרה הזה בפרט) בערבון מוגבל. ידוע לנו, כמובן, שמטרות ארגוני זכויות בעלי-חיים הן טובות, אך לעיתים הדרך בה המטרות מוצגות היא מוקצנת ומטעה. מתוך הודעות של הגולש "הורסמאן" בפורום סוסים: ..."התאונות שהוצגו מתרחשות אך ורק במרוצי מכשולים שאינם מתוכננים לארץ. אין בארץ רוכבים שמוכנים לכך, אין סוסים לכך, ואין מסלולים שמוכנים לכך. כל קשר בין התאונות שהוצגו בסרט ולמרוצים בארץ נמצא בדימיון החולני של פעילים, אשר מעדיפים לראות סוסים מושמדים מאשר נהנים במרוצים. הסרט לא הראה למשל את המקרים הרבים שבהם רוכבים נופלים והסוסים ממשיכים להתחרות ולקפוץ בלי רוכב, הסרט לא הראה את הטיפול המדהים שהסוסים האלה מקבלים, והסרט לא הראה את החיים המצוינים שהסוסים האלה זוכים להם, לפני, במשך, ואחרי הקרירה במרוצים. חלקם (הזעיר) משלם בחייהם"... יש לזכור שתעשיית המירוצים בארץ ובעולם לא שונה למעשה מכל ענף ספורט רכיבה קיים, וההתעללות שמוצגת לנו בעצומה זו ובכתבות רבות בארץ לא קיימת (אלא אם מתייחסים למקרים בודדים, שקיימים בכל תחום ברכיבה ובהתעסקות עם בעלי חיים, או שמתייחסים לכל רכיבה כהתעללות). קישור להודעה המקורית למתעניינים בנושא, מומלץ לחפש הודעות של המשתמש "הורסמאן" בפורום סוסים (פורום מספר 382), מכיוון שאני לא מכירה את הנושא מקרוב ולא מתיימרת להבין אותו לעומק.
(אגב, הקובץ המצורף הובא לפורום סוסים ע"י אותו הגולש, במטרה לשפוך אור על הטענה שמובאת גם בעצומה הזו, בה סוסי מירוץ מומתים כשהם מגיעים לגיל 4) לילה טוב לכולם.

למעלה