פשוט צריכה לחלוק

UpAndAway

New member
פשוט צריכה לחלוק

ואין לי כל כך למי.
כאילו, אני יודעת שאם אני אפנה לחברים או למשפחה יהיה מי שיקשיב, אבל לא בא לי להכניס אותם שום ללופים שלי.

אני מרגישה שאני נופלת שוב.
אני לא יודעת אם זו תקופה, או שבאמת ההשפעה ל הפרוזק שהפסקתי לקחת לפני בערך חודש ומשהו פגה לחלוטין.
אני בוכה כל הזמן.
אני לא מסוגלת ללמוד, או לקחת שום דבר בצינות - רק יושבת כל היום ומשחקת במשחקים של הפייסבוק כדי להעביר את הזמן.

אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב איזה כישלון ואכזבה אני.
והדבר שהכי גרוע מכולם, זה שאין לי באמת סיבה. החיים שלי מצוינים בכל קנה מידה.
יש לי חברים שאוהבים אותי, ומשפחה שתומכת בי תמיד.
טפו טפו לא חסר לי כסף אם אני צריכה משה, ואפילו קצת חסכונות, שלא לדבר על תמיכה כלכלית של המשפחה אם אני חס וחלילה אצטרך.
אני נחשבת יפה, ולמרות שאני לבד כרגע, זה חצי מתוך בחירה, כי אני יודעת שאני לא מסוגלת להחזיק קשר עם איך שאני עכשיו.
אז למה עדיין כל כך רע לי?
למה אני כל כך שונאת את עצמי?
למה אני לא מצליחה להעלות על עצמי ופשוט להיות אדם סביר וממוצע, כמו שהקבוצה בפייסבוק אומרת?
זה לא הוגן...

אני חושבת

שבהחלט יש קשר לכדורים שהפסקת לקחת.

דיכאון לא תמיד קשור למצבך (למרות שמצב כללי גרוע יכול להחמיר אותו) על אף שאת מתארת שמצבך הכללי טוב כרגע הדיכאון כנראה לא מניח לך ולכן כל הרגשות והמחשבות השליליות.

הייתי ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר שלך בהקדם האפשרי.

תרגישי טוב!

UpAndAway

New member
רק שנמאס לי מהכדורים...

ונמאס לי מהתלות שלי בדברים.
ונמאס לי להילחם כל יום רק כדי להיות קצת יותר כמו כולם...

למה נמאס לך מהכדורים?

ומה עדיף, לחזור להיות בדיכאון?

אני יודעת שהרבה יותר קל לא להיות תלויים בדברים אבל עד שלא תתגברי על הדיכאון את לא יכולה לוותר על האמצעים החיצוניים שלמזלנו יש כדי לעשות את זה.

אני מבינה כל כך מה שאת אומרת על המלחמה של להיות כמו כולם לדעתי תבחרי לך כמה דברים שבהם את מציגה רק את עצמך ובהם תדבקי. בשאר, בלית ברירה, תיאלצי להלחם להיות כמו כולם.

היי

אני יודעת שאת מרגישה שאין לך כוח כבר להילחם לפעמים ובשביל מה, אבל זה שווה את זה, אוקיי? את לא צריכה להישאר במצב הזה, ככה, בלי טיפול מתאים. יכול להיות יותר טוב. אנחנו רק צריכים להתאמץ יותר מאחרים.
היית גם בטיפול פסיכולוגי בנוסף לפרוזק? זה גם יכול לעזור להרגשה שלך, לעזור לך לראות דברים אחרת, לשנות את דרכי החשיבה וזה נגיד, באמת כמו כולם, כי המון אנשים הולכים לטיפול פסיכולוגי היום. זה כבר מזמן לא משהו שנחשב חריג.

ואת לא לבד, את תמיד יכולה לבוא ולשתף אותנו כאן

UpAndAway

New member
הייתי בטיפול,

כמה שנים, ואני לא רוצה לחזור.
לא שהיה לי רע, אבל זה גם לא מרגיש כאילו בסופו של דבר זה שינה משהו.
אני אותה אחת, וכנראה ששום דבר לא ישנה את התפיסה שלי על העולם. אז ויתרתי.
די ויתרתי על עצמי באופן ככלי, כשחושבים על זה.

למעלה