פשוט...

חמודה

New member
פשוט...

"The smell of your skin lingers on me now" של כולכם...והוא לא יורד. לא משנה כמה אני מתקלחת... ולפעמים אני לא בטוחה כמה אני רוצה שהוא ירד, אולי שרק חלק ירד?, אבל איזה חלק אני רוצה שירד? כל-כך הרבה שאלות. וכל-כך מעט תשובות... "I need some shelter of my own protection baby" כי לאחרונה אין לי מקום שאני מרגישה בו בטוחה, כל הזמן אני מריצה סרטים בראש כאילו כל רגע זה עומד לקרות. אני שומעת את הקולות שלהם..."את רצית את זה, עכשיו תסתמי"....ואת הצעקות - אני לא יכולה להוציא את הקולות האלה מהראש שלי. ואני כל-כך רוצה לא לחשוב על זה כל לילה לפני שאני נרדמת. לא מסוגלת כבר לחשוב מה יקרה, מה יכול לקרות, מה קרה וקורה....לא יכולה. And I'm gonna miss you like a child misses their blanket " But Ive got to get a move on with my life Its time to be a big girl now "And big girls don't cry מישהו אמר שיהיה כל-כך קשה לבד? למה לא אומרים לנו את הדברים האלו לפני שהכל מתחיל?, לפני שאני פותחת את הלב, מורידה פיסה פיסה...למה לא אומרים שבסוף רובם יעלמו....הרוב הגדול. לא רוצה להתקדם. רוצה להישאר איתם. עם מי שגרם לי להרגיש שלמה, בתקופה הכי טובה בחיים שלי...איך יכול להיות לי חשק לעזוב ולהתקדם אם כל-כך טוב לי עכשיו?...אהה??? "And big girls don't cry" אז אני מבינה שאני צריכה להפסיק? {Fergie - Big girls don't cry}

מורני !

New member
טריגר למעלה

ואני לא כל כך הבנתי, כאילו צירפת שני קטעים - אחד של געגוע ואחד של פגיעה.. <או שזו רק אני והטריגרים שלי> ודווקא ילדות גדולות בוכות. לפעמים הן גם יפות כשהן בוכות. אבל הן בהחלט בוכות.

למעלה