פשטו לא מצליחה לחזור לשיגרה....

פשטו לא מצליחה לחזור לשיגרה....

אני שדיאטה היתה דרך חיי כבר המוווון זמן שבורה 3 שבועות (לא אני שבורה אלא הדיאטה) אז הצלחתי לעלות ק"ג ואני באמת רוצה להמשיך.... מחר סופ"ש ומנסיון והכרות עם עצמי מעולם לא הצלחתי להתחיל דיאטה בסופ"ש אז יש לי כמה ימים של מסע שכנועים עצמי עד ליום ראשון.... מדכא למדי....

רון ו

New member
מה? התפנקת לנו ../images/Emo179.gif

ועוד יש לך משקל חדש... קילו זה לא משימה קשה, ודרושה לך מטרה / תכנית לטווח ארוך וגם קומבינציות של ארוחות גדולות וקטנות שלא יהיה משעמם אבל תתחילי עכשיו! אצלי היה שבוע מעורב ימים שהייתי ממש מורעב וימים שאכלתי ממש טוב סה"כ ירדתי חצי קילו, זה קורה כשמתקנים כל חריגה מהיום למחר. ואיך האחוזים עלו / ירדו ? סתאאם

הי פושפושית

אולי התפריט היה חד גוני מדי? שבלוני? לא כיפי? נשמתנו האנושית מחפשת גם הנאה וענין באוכל לא רק צורך קיומי. כך שכדאי לך לבדוק מה באמת גרם לסדקים האלה. ואולי גם אל תנסי דרך של שכנוע עצמי, לא מחזיק מעמד מי יודע. אלא חפשי מטרה פנימית שתחזיר לך את המוטיבציה האתגר והרצון. בכל אופן, נסי דווקא לגלות מה לא מצא חן בעינייך יותר או גרם לך לאבד את הטריגר להמשיך. (אולי משהו אחר שהרגיז ועצבן). תשאלי את עצמך שאלות בניסיון להגיע לתשובה שתעזור לך. סוף שבוע טוב פושפושית, דליה.

למעלה