פשטידה דיאטטית אבל טעימה חבל"ז.

מליאל

New member
פשטידה דיאטטית אבל טעימה חבל"ז.

פורסם ב19 בפברואר 2008, 13:45 פשטידת קישואים דיאטטית ומדהימה. ניתן להחליף את הקישואים בזוקיני, יותר זולים ומפתיעים סה"כ 4 ש"ח לק"ג במקום קישואים 20 ש"ח לק"ג. המרכיבים: 5 קישואים 2 בצלים 2 תפוח אדמה 2 שיני שום כתושות. 2 ביצים 1 כפית שמן 2 כפות קמח 2 כפות פירורי לחם 1/2 כפית אבקת מרק עוף פרווה 1/2 אבקת מרק בצל כוס ירק קצוץ: בצל ירוק, פטרוזיליה, מעט נענע. מלח, פלפל, כורכום, פפריקה מתוקה וחריפה ,מעט אורגנו וכוסברה יבשה. לעיטור:טבעות בצל, טבעות זוקיני,עשבי תיבול שומשום ומה שמתחשק.... אופן ההכנה: לגרד בפומפיה את כל הירקות ולסחוט את נוזליהם, לערבב עם שאר המרכיבים ולהכניס לתנור 180 מעלות כ-40 דקות ובתאבון.

רובי א26

New member
יש ,יש לי פשטידה גם!../images/Emo9.gif

אז ככה : מצרכים: קופסת תירס, 4 ביצים, . 2 כפות אבקת מרק בצל . 2 כפות קמח.נראה לי השני לא הרגיל! שככתי :). איפשר להוסיף גבינה צהובה מגורדת . לערבבב טוב .(הכול). שני תבניות קטנות לשמן. לשפוך להכניס לתנור בואנה לא יודע את החום. אבל מה שבר לכם למשך 20 דק 25 דק ... יאלה בתאבון . (וכול הזכויות שמורות) רובי

מליאל

New member
רובי גם אני עושה את הפשטידה הזאת אבל

לפי דעתי שכחת, כו חלב (אני שמה שמנת מתוקה) ו-2 כפות שמן, חסר נוזלים לקמח ולגבנ"צ ולאבקת המרק, האם אני צודקת? ולפזר שומשום וכל הזכויות שמורות :)

רובי א26

New member
יו את צודקת....

טוב .. אני יתקן אותך לא חלב. גבינה לבנה . ו2 כפות שמן.וכל (הזכויות עדיין שמורות) :) .. עים תזדקקי לעוד מתכונים אני פו.....

מליאל

New member
כמה גבינה ,אני בכל זאת ממליצה על ש. מתוקה

וכל הזכויות שמורות.

רובי א26

New member
בואנה מליאל על תהרסי לי את המתכון....

גבינה לבנה שלמה הרגילה
... עכשיו תרצי ממני מתכונים לא תקבלי
נה נה נה נה

smo

New member
גם יפה../images/Emo98.gif וגם אופה../images/Emo71.gif-כל הכבוד רובי!

smo

New member
אחלה פורום מתהווה פה אם טרם אמרתי לך אז עכשיו

נכון מיכלוש, את צודקת. הפכנו באמת למשפחה.

כיף לי מאוד להיות פה. אוהבת את כולם. מקסימים באמת. אוהבת אותך בובה. איך את היום?

smo

New member
כל דף שמתווסף פה אני עולה בקילו../images/Emo6.gif

אחלה רעיונות יש פה למלא דברים מקסימות פה איתי עכשיו הכל רגוע

מליאל

New member
אז אני לא רושמת יותר...לא נעים..:)

את עולה ק"ג, אני מאז הפורום כל הזמן רעבה....

היי גברת,

אמא שלי עושה פשטידה די דומה בלי טבעות בצל למעלה וזה ממש טעים, אז תודה למדתי עוד משהו על הדרך.

מליאל

New member
אני שמחה לשמוע...גם אני הפעם לא שמתי...

טבעות בצל...הצהוב-ירוק זה הזוקיני.

למעלה