פשטידה שהתחילה מ-אין לי כלום בבית...

פשטידה שהתחילה מ-אין לי כלום בבית...

תחתית- כוס וחצי שקדים שהכנסתי למעבד מזון אליהם הוספתי ארבע כפות שמן זית כף עמוסה ממרח שקדיה חצי כוס מים, מלח ,שתי כפות עמילן טפיוקה. את הממרח הזה שיטחתי על תבנית מרוחה בשמן שעליו פיזרתי שמרי בירה -במקום לקמח.

מעל הכבודה הזו יצקתי תערובת של שתי דלוריות בינוניות מקולפות שטחנתי יחד עם חצי ק"ג טופו קדיתא, רבע כוס שמן זית, 6 כפות שמרי בירה, מלח פלפל שחור גרוס ורבע כפית קסנטן גאם.
הכנסתי לתנור.
אפיתי כחצי שעה.
יצא מצויין שאין לתאר. כל בני הבית ליקקו את האצבעות. שכנה טענה שצריך לחלק כזה לאנשים ברחוב שיראו מה ניתן להכין טבעוני.
 

Dr T noki

New member
נראה מעולה
בא לי להכין

אבל אין לי טופו קדיתא... ילך גם עם סוג אחר, נכון? איזה גודל תבנית? יש לי דלורית אחת והשאר בטטות - ילך? או מתוק מדי?
 
טופו אחר בוודאי

בטטה פחות, קצת מתוק הייתי מחליפה בבצל או קישואים יחד עם הדלעת
 
למעלה