פשטידת אטריות פטריות ותירס וגבינות
יש במאמרים את המתכון לפשטידה הנהדרת הזו, הטריק בפשטידה הזו שמוסיפים גבינת שמנת בטעם טבעי נפוליאון, וכאשר מכניסים את הפשטידה לתנור ומוציאים אותה האטריות נשארים עדיין רכים ונימוחים.
יש בפשטידה 200 גר' גבינה צהובה מגורדת..חבילה פטריות טריות..1 בצל לגרר בפומפיה..לגרד קצת גבינה מלוחה.1.גבינת קוטג..1 שמנת מתוקה לבישול.1.שמנת חמוצה. אטריות רחבות של אוסם..3 ביצים..4 אבקת מרק פטריות. חצי כפית מלח גס ועוד טיפה...פלפל שחור גרוס..
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות ממשיכים לטגן עד שצבע הפטריות מחליפים את צבען, להוסיף 4 כפות אבקת פטריות לטגן לשתי דקות..ולסגור להבה.
להוסיף את כל הגבינות הנ"ל, לשמן תבנית רצוי מפיירקס, ולא בתבנית חד פעמית מאלומיניום זה לא בריא. ולהכניס לתנור ל-150 מעלות למשך 50 דקות..
אפשר להוסיף קצת תירס..אבל לא חובה טעים גם ככה.
יש במאמרים את המתכון לפשטידה הנהדרת הזו, הטריק בפשטידה הזו שמוסיפים גבינת שמנת בטעם טבעי נפוליאון, וכאשר מכניסים את הפשטידה לתנור ומוציאים אותה האטריות נשארים עדיין רכים ונימוחים.
יש בפשטידה 200 גר' גבינה צהובה מגורדת..חבילה פטריות טריות..1 בצל לגרר בפומפיה..לגרד קצת גבינה מלוחה.1.גבינת קוטג..1 שמנת מתוקה לבישול.1.שמנת חמוצה. אטריות רחבות של אוסם..3 ביצים..4 אבקת מרק פטריות. חצי כפית מלח גס ועוד טיפה...פלפל שחור גרוס..
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות ממשיכים לטגן עד שצבע הפטריות מחליפים את צבען, להוסיף 4 כפות אבקת פטריות לטגן לשתי דקות..ולסגור להבה.
להוסיף את כל הגבינות הנ"ל, לשמן תבנית רצוי מפיירקס, ולא בתבנית חד פעמית מאלומיניום זה לא בריא. ולהכניס לתנור ל-150 מעלות למשך 50 דקות..
אפשר להוסיף קצת תירס..אבל לא חובה טעים גם ככה.