פשטידת ברוקולי טעימה
מצרכים:
1 חבילה ברוקולי.
2 בצלים קצוצים.
2 כוסות של שתייה חמה מפלסטיק קמח כוסמין.
6 שיני שום קצוצות.
4 כפות אבקת מרק פטריות.
4 ביצים טרופות.
1 קוטג'
1 דנונה. (אני השתמשתי ב-0 אחוז).
200 גר' גבינה צהובה.
כפית מלח גס, פלפל שחור גרוס.
קורט כורכום.
ההכנה:
1. להכניס את הברוקולי למים רותחים עם חצי כפית מלח גס עד שהברוקולי מתרככך, לסנן את המים ולמעוך היטב את הברוקולי.
2. לטגן את הבצלים והשום, ביחד עם הברוקולי להוסיף את כל התבלינים והאבקת מרק פטריות ולכבות את האש לאחר דקה.
3. להוסיף את הגבינות הקוטג, דנונה והגבינה הצהובה , והביצים
ואת הקמח לערבב היטב ולאפות במשך 50 דקות בחום של 180 170 מעלות.
מצרכים:
1 חבילה ברוקולי.
2 בצלים קצוצים.
2 כוסות של שתייה חמה מפלסטיק קמח כוסמין.
6 שיני שום קצוצות.
4 כפות אבקת מרק פטריות.
4 ביצים טרופות.
1 קוטג'
1 דנונה. (אני השתמשתי ב-0 אחוז).
200 גר' גבינה צהובה.
כפית מלח גס, פלפל שחור גרוס.
קורט כורכום.
ההכנה:
1. להכניס את הברוקולי למים רותחים עם חצי כפית מלח גס עד שהברוקולי מתרככך, לסנן את המים ולמעוך היטב את הברוקולי.
2. לטגן את הבצלים והשום, ביחד עם הברוקולי להוסיף את כל התבלינים והאבקת מרק פטריות ולכבות את האש לאחר דקה.
3. להוסיף את הגבינות הקוטג, דנונה והגבינה הצהובה , והביצים
ואת הקמח לערבב היטב ולאפות במשך 50 דקות בחום של 180 170 מעלות.