פשטידת פטריות
קודם כל קצת רקע.. בחיים לא אפיתי שום דבר.. הרקע שלי במטבח כולל חביתה ובישול ספגטי במים (בלי הרוטב כמובן) ולקראת החג החלטתי לקחת מתכון מהאינטרנט ולהכין פשטידת פטריות! המתכון הוא של קובי בר אם זה רלוונטי ועכשיו מתחילה הבעיה... הפשטידה הייתה אמורה להיות בתנור 45 דקות.. במקום זה היא שעה ו45 דקות בתנור.. הלמעלה שלה כבר מושחם היטב.. ומבפנים.. היא לא לגמרי יבשה! יותר מזה כשחתכתי ממנה חתיכה גיליתי שיש מיץ צהבהב מתחת לפשטידה.. מישהו יכול לעזור ולייעץ מה קרה פה? ומה הסיכוי שהמיץ הצהבהב הוא ביצים ואז אסור לאכול את הפשטידה?
קודם כל קצת רקע.. בחיים לא אפיתי שום דבר.. הרקע שלי במטבח כולל חביתה ובישול ספגטי במים (בלי הרוטב כמובן) ולקראת החג החלטתי לקחת מתכון מהאינטרנט ולהכין פשטידת פטריות! המתכון הוא של קובי בר אם זה רלוונטי ועכשיו מתחילה הבעיה... הפשטידה הייתה אמורה להיות בתנור 45 דקות.. במקום זה היא שעה ו45 דקות בתנור.. הלמעלה שלה כבר מושחם היטב.. ומבפנים.. היא לא לגמרי יבשה! יותר מזה כשחתכתי ממנה חתיכה גיליתי שיש מיץ צהבהב מתחת לפשטידה.. מישהו יכול לעזור ולייעץ מה קרה פה? ומה הסיכוי שהמיץ הצהבהב הוא ביצים ואז אסור לאכול את הפשטידה?