פשטידת פיטריות עם טופו האם אפשר להקפיא לפני האפיה? איך טופו "מתנהג" אחרי הקפאה? משתנה המרקם? הטעם?
מ מנץ1 New member 11/2/19 #1 פשטידת פיטריות עם טופו האם אפשר להקפיא לפני האפיה? איך טופו "מתנהג" אחרי הקפאה? משתנה המרקם? הטעם?
י יערעד Member 19/2/19 #2 טופו ארוז משנה גם מרקם וגם טעם אחרי הקפאה. לטעמי שלי איכס לא אכיל. לא יודע איך זה יתנהג כמרכיב טחון (נראה לי?) בפשטידה טרם אפיה בהקפאה, ויש עוד מרכיבים עם טעם/מרקם דומיננטי אז אולי האסון לא יהיה נורא כל כך.
טופו ארוז משנה גם מרקם וגם טעם אחרי הקפאה. לטעמי שלי איכס לא אכיל. לא יודע איך זה יתנהג כמרכיב טחון (נראה לי?) בפשטידה טרם אפיה בהקפאה, ויש עוד מרכיבים עם טעם/מרקם דומיננטי אז אולי האסון לא יהיה נורא כל כך.