פשטידת פיטריות צמיגית - מה לעשות ???

atldoron

New member
פשטידת פיטריות צמיגית - מה לעשות ???

שלום לכם
הכנתי פשטית פיטריות לפי מתכונן באינטרנט של קרין.
המתכון כולל הוספה של כוס קמח.
שמתי כוס קמח אחת על 4 גביעי גבינה + פיטריות (800 גרם) + בצל + 3 ביצים.

הפשטידה יצאה צמיגית במרכז (קצת כמו מסטיק וקצת לחה).

מה עושים כי שהיא לא תהיה צמיגית ?
1) להוסיף יותר קמח ?
2) לשים פחות קמח ?
3) לאפות יותר - זה בעייתי כי הפשטידה כבר היתה חומה למעלה ואני לא רוצה שתישרף למעלה - אולי על חום נמוך יותר (שמתי 180 מעלות) ?

תודה
דורון
 
למעלה