פשטידת פלפלים קלוים

יפית מן

New member
פשטידת פלפלים קלוים

מתכון הבצקא 2 כוסות קמח 150 גרם מרגרינה קורט מלח 1 ביצה 1-2 כפות מים להשאיר שעתים במקרר ב קולים 6 פלפלים אדומים בתנוא מכניסים בתוך שקית למשך 10 דקות קולפים ופורסים לפרוסות עבות ג גבינת עיזים קשה/גבינה מלוחה פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. ד 2 ביצים 1 גביע יוגורט 2 כפות קמח 2 כפות שמן זית פלפל ומלח לפי הטעם מערבבים הכל בקערה לבלילה אופן ההכנה משטחים את הבצק בתבנית 26 עגולה מניחים מעל הבצק פרוסות פלפלים קלוים. מעל הפלפלים פורסים את הגבינה ויוצקים את הבלילה מעל הכל. אופים בתנור בחום 180 מעלות 30-40 דקות לקחתי מהידיעון הכפר ע"י שרי.ג
 
יפית נראה מצוין. אני מאד אוהבת

את השילוב של פלפלים קלויים עם מוצרי חלב למינהם. לעניות דעתי זה שילוב מנצח. אני אשמור את המתכון לצערי לשלב בו הפלפלים יהיו זולים יותר. אני משתגעת ממחירי הירקות בימים אלו ופתאום יוצא לי לחשוב פעמיים....
 
למעלה