פשטידת פסטה

פשטידת פסטה../images/Emo5.gif

זוכרים שדיברנו על מחזור גבינות וכל מיני? אז לאנוכי פג תוקפן של מספר אריזות גבינה ועוד כל מיני. אז הכינותי פסטה (פנה) אליה הוספתי מה שנשאר מ- גבינת מלפפון ושמיר פטה עזים קוטג' תירס בצל ירוק פטרוזיליה בזיליקום 1/4 קופסא שמנת לבישול של השף הלבן 15% 2 ביצים אגוז מוסקט מלחפלפל נשמע פגז, אה
? אז זהו שלא
. ממש לא
! יצא ממש לא טעים ובגלל שאני יודעת מה יש בפנים, פחדתי לאכול
. אבל השיא היה- שהמהמם שאוכל הכל ויש לו תעודת כבוד מהיס"מ (היחידה לסילוק מזון), לא רצה לגמור את מנתו
. זה לא פייר
שלא עבד לי העניין של המחזור.
 

נופר א

New member
היית צריכה להוסיף רוטב עגבניות

אני גם עושה את הפשטידה הזאת והילדים ממש אוהבים אותה התירס מיותר אני חושבת, ומה שחסר אצלך בנוסף לגבינות זה רוטב עגבניות, ואפשר להשתמש ברוטב הסלסלה של 1מדינת ישראל שמופיע למעלה במתכונים, ואז מוסיפים גבינות,קוטג',גבינה צהובה. ביצים ,פסטה איזה שיש לך ויוצא נהדר!!!!!!!!
 
לא מוצאת את הרוטב ../images/Emo122.gif

והתירס באמת היה מיותר. לא יודעת מה עבר עלי באותו רגע. הוא עיצבן אותי שם במדף
 

נופר א

New member
רוטב סלסלה של 1מדינת ישראל../images/Emo140.gif

אתמול הכנתי קציצות מבשר טחון, בישלתי אותם לפני זה בסיר עם מים ואחר כך העברתי לסיר של הסלסה המוכנה בישלתי עוד כמה דקות,והגשתי את הקציצות והרוטב על מקרונים זה נטרף ונעלם !!!! וזה הרוטב שהתכוונתי שתוסיפי לפסטה עם הגבינות: רוטב סלסה בסיסי / 1מדינת ישראל 14/12/03 ברוטב זה ניתן להשתמש כבסיס לתבשילים ברוטב אדום/ למריחה מעל לבצק פיצה/ ולאטריות ברוטב עגבניות. החומרים 2 בצלים גדולים קצוצים 2 שיני שום כתושות 3 עלי דפנה 2 עגבניות חלוטות וקצוצות 300 גרם רסק עגבניות 3 כפות פפריקה מתוקה 1 כף אבקת מרק 2 כוסות מים סחוג אדום - תלוי בחריפות שאוהבים 1 כוס שמן לטיגון 1 **כף תבלין ירקות מיובשים לאורז 1 **כף תבלין מיוחד לפיצה **ניתן לקנות בשווקים מים חמים – עד כיסוי התערובת ועוד 2 כוסות אופן ההכנה לסיר עם השמן מוסיפים את הבצל הקלוף והקצוץ. לטגן עד להזהבה. להוסיף את הרסק ולערבב ברגע שהרסק מתחיל לבעבע מוסיפים את המים ומערבבים. (אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מים חמים, התערובת צריכה להיות מעט מאוד סמיכה). בהדרגה להוסיף את שאר החומרים להמשיך לערבב עד לרתיחה ואחר"כ להנמיך את האש. להמשיך לבשל עוד כ-10 דקות ולהסיר מהאש. לקרר.
 
למעלה