פשטידת תרד וגבינות שמכינה
ולא רק לשבועות:
פשטידת תרד וגבינות/אילנית12
חומרים:
חבילה של עלי תרד קפוא 800 גרם (מפשירים לפני זה לילה במקרר.
250 גרם גבינה קשה ,השתמשתי בגבינה בולגרית 5%
1 גביע קוטג'
1/2 כוס קמח תופח(כוס 250 סמ"ק)
2 כפות שמן קנולה
3 ביצים גדולות L
פלפל שחור
מלח לא שמתי ,הגבינות מספיק מלוחות.(מי שאוהב יכול כמובן להוסיף)
הכנה:
משמנים היטב תבנית,אני הכנתי בתבנית פיירקס .
מפשירים את עלי התרד .
שמים את התרד בקערה וסוחטים היטב היטב . (אני קצצתי מעט את התרד ,אוהבת אותו דק)
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מפוררים את הגבינה ביד מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
שמים בתבנית.
אופים בתנור מחומם מראש כ-170 180 מעלות עד שהפשטידה מתיצבת
בערך כ25 דקות או 30 בתנור שלי.
לאחר שהיא מתקררת מעט לכסות ולאחסן במקרר ללילה.
טעימה מאוד.
http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7354838
ולא רק לשבועות:
פשטידת תרד וגבינות/אילנית12
חומרים:
חבילה של עלי תרד קפוא 800 גרם (מפשירים לפני זה לילה במקרר.
250 גרם גבינה קשה ,השתמשתי בגבינה בולגרית 5%
1 גביע קוטג'
1/2 כוס קמח תופח(כוס 250 סמ"ק)
2 כפות שמן קנולה
3 ביצים גדולות L
פלפל שחור
מלח לא שמתי ,הגבינות מספיק מלוחות.(מי שאוהב יכול כמובן להוסיף)
הכנה:
משמנים היטב תבנית,אני הכנתי בתבנית פיירקס .
מפשירים את עלי התרד .
שמים את התרד בקערה וסוחטים היטב היטב . (אני קצצתי מעט את התרד ,אוהבת אותו דק)
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מפוררים את הגבינה ביד מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
שמים בתבנית.
אופים בתנור מחומם מראש כ-170 180 מעלות עד שהפשטידה מתיצבת
בערך כ25 דקות או 30 בתנור שלי.
לאחר שהיא מתקררת מעט לכסות ולאחסן במקרר ללילה.
טעימה מאוד.
http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7354838
