פשיזם יהודי במלוא הדרו

פשיזם יהודי במלוא הדרו

חוק חדש שהוא כביכול התקדמות בנושא הנישואים האזרחיים, הוא מכה מבישה לדמוקרטיה הישראלית וזרז לפשיזם היהודי העולה ומתחזק בארץ. הוחלט אתמול כי לפי החוק החדש שעבר בכנסת, לא יהודיים יוכלו להתחתן באופן אזרחי....אבל...רק עם לא יהודיים. חוק אשר מנציח הפליה והפרדה באופן גזעני ובוטה כלפי עשרות ומאות אלפי הלא יהודיים הגרים בארץ. המדינה בעצם מקיימת סלקציה בין הזוגות הלא יהודיים לזוגות היהודיים ואינו מתיר ערבוב של יהודי ולא יהודיה , או של יהודיה ולא יהודי. מאוד כואב לראות את זה, הפשיזם הגזעני היהודי הטהור בהתגלמותו בחוק הזה. במקום לצעוד צעד אחד קדימה כביכול זהו צעד אחד אחורה והנצחה של גזענות יהודית חולנית ואסורה. זוהי גם המדינה היחידה בעולם שמשתמרים בה חוקים פשיסטיים שכאלה. ועוד חוק גזעני נוסף שעבר היום בכנסת. עבר חוק בכנסת שלפיו אדמות קק"ל יוקצו אך ורק לאזרחים יהודיים, אזרחים לא יהודיים לא יוכלו לרכוש אדמות. אומנם קק"ל היא חברה פרטית, אך זוהי חברה פרטית וגזענית. איך אפשר לשלוט באדמות נרחבות ולשלול זכות קניה ללא יהודיים. אם זה היה קורה ליהודים בחול ישר היו נזעקים כל יהודי העולם בזעקה צבועה כי זוהי אנטישמיות המבשרת את תחיית הנאציזם. אם אדם לא יהודי היה נכנס לאיקאה ולא היו מוכרים לו רהיטים כי הוא ערבי אפשר היה לתבוע אותם על דין הפליה גזענית. אז עד עכשיו אנשים יהודיים לא יכולים להתחתן, או אם הם יכולים אז זה בגלל ששניהם לא יהודיים, חס וחלילה שגוי או גר, אחד משני רמות הלא יהודי, יזהם את הגזע והדם היהודי הטהור. ונוסף על כך אינם יכולים לקנות אדמה מקק"ל ומוגבלים באפשרויות בחירת מקום שטחם יותר מיהודי. בעצם מתקיימים פה שניי חוקים שקוימו בגרמניה הנאצית: 1 איסור נישואיי תערובת 2 הגבלת רכישת אדמות ללא יהודים בושה למדינה. בושה לאומה. בושה ליהודים.

ולהשלמת התמונה

אצל העירקים אומרים: "צרות באות בשלשות" אז 1. נישואי "מוקצים" 2. איסור רכישת אדמות ולהשלמת השלישיה: האפלייה בין דם לדם בהארכת חוק טל שהיה אמור להיות זמני לתקופת ביניים עד להסדרת הנושא היטיב לנסח זאת יוסי פריצקי בכתבה בYNET על כל שלושת העוולות. (הערה להודעתך: מבלי להתווכח על נכונותם, הייתי משמיט את איזכורי השואה, גם בראשי עולות התמונות הזוועה הללו אבל בוא נתאפק עם זה. )

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifהיהודים מאמינים שהם עם נבחר

שעומד מעל לחוקי מוסר של האנושות, אשר קיימת אך ורק בכדי לשרתם. לכן, מה שמותר ליהודים אסור בהחלט על הלא יהודים!

yigal1602

New member
מהם חוקי המוסר של האנושות ??

העבדות של העובדים הפשוטים בסין ?? הדיכוי והעריצות במדינות ערב ? חוקי האיסלם אשר על כבוד המשפחה הורגים ?? האנושות מוכיחה והוכיחה שאין לה שום קוד מוסרי. דרך אגב מר אנטוליו, תנסה לקנות קרקע מערבי..

אנטוליו

New member
אני האחרון שיציין לשבח את האנושות על מוסריותה

בכל זאת נראה לי שהאנושות של העולם הראשון קצת יותר הומנית מאשר זאת של העולם השלישי שהדוגמאות ממנה הבאת כאן. אני כל הזמן תמה על חוסר פרופורציה בים התקדמות האנושות מהבחינה הטכנולוגית ובין כמעט דריכה על המקום מהבחינה המוסרית.

ne ro

New member
כלום, ניסיתי לבדזוק משהו../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

למעלה