The Real Big Joe
Well-known member
איך התגובה הזאת נקשרת למה שאמרתי?אולי שישלחו את תומכת הטרור להיות גננת בצפון תל אביב? לא יתנגדו לזה, נכון?
איך התגובה הזאת נקשרת למה שאמרתי?אולי שישלחו את תומכת הטרור להיות גננת בצפון תל אביב? לא יתנגדו לזה, נכון?
השמאלנים הרדיקלים כל כך מפגרים שהם אפילו לא מבינים מה פסול בלחגוג טבח המוני של בני עמם ומדינתם כיום חג ולהזדהות עם מחבלים איסלאמונאצים פונדמנטליסטים רצחניים שרוצים להשמיד אותם ואת מדינתם. ואם זאת לא מחלת נפש קשה ודפקה רצינית במוח אז אני באמת לא יודע מה כן.
באמת שמאלני? אין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני של בני עמכם ואזרחי מדינתכם? כשחילקו שכל אתם השמאלנים כולכם לא הייתם בבית.אין קשר לשמאל או ימין, אבל זה בהחלט עצוב שאתה לא מבין שאין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני. השאלה היחידה היא האם יש במעשים אלה בכדי לעורר הסתה, כלומר לעודד אחרים לבצע פעולות טרור.
מערכת החוק אינה עוסקת במשאלות לב. אנחנו בני אדם ולא מלאכים , וזכותו של כל אדם לשמוח במה שהוא רוצה או לשאוף למה שבא לו. כמעט ולא חולף יום בו אני מיחל למותו של רוכב אופניים חשמליים כאשר הוא עושה זאת באופן בלתי חוקי ומפריע לתנועה. זה עדיין לא הופך אותי לרוצח.
במקרה הספציפי כאן החשד הוא התנהגות שעלולה לסכן את שלום הציבור (כלומר אפילו לא הסתה). זה מונח מאוד אמורפי , מעין "סל" שניתן להכניס אליו הרבה מאוד דברים, ולא הייתי רוצה שיעשה בו שימוש נרחב, כי זה יכול להגיע לכל אחד מאיתנו (בהתאם להלך רוחו של השוטר, או של מי שמנסה להתוות את המדיניות לשוטרים). ובטח שאם זה החשד אין מקום לבצע מעצר באופן בו נעשה.
הערכה שלי - התיק יסגר וכל הפרשה תסתיים אולי בפיטוריה ממקום עבודתה.
באמת שמאלני? אין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני של בני עמכם ואזרחי מדינתכם? כשחילקו שכל אתם השמאלנים כולכם לא הייתם בבית.
לשיטתי לא, אך לשיטת האג והזרוע שלהם בתוך ישראל בג"ץ כן.אתה מוזמן להראות סעיף שמראה שאני טעיתי.
אני באופן אישי הייתי מאוד שמח עם כל ערביי עזה וערביי יהודה ושומרון היו מתפגרים מחר בבוקר. יש מצב שהייתי חוגג את זה. אני מניח שאני לא היחיד. לשיטתך - צריך לעצור אותי על רצח עם.
לשיטתי לא, אך לשיטת האג והזרוע שלהם בתוך ישראל בג"ץ כן.
לא הגיוני.כמעט ולא חולף יום בו אני מיחל למותו של רוכב אופניים חשמליים כאשר הוא עושה זאת באופן בלתי חוקי ומפריע לתנועה
לא הגיוני.
למה?
אם הדברים שהוא עושה כ"כ גרועים זה במילא יקרה לו או משהו דומה.
אם הם לא כ"כ גרועים כמו שאתה חושב זה לא יקרה לו.
עכשיו,אני יודע מה אתה חושב.
יכול להיות שהוא מיומן וינצל אבל שאר המשתמשים ינזקו.
במעשה זה לא קורה ככה.
החיים הם לא סרט בהם הרוכב עובר את כל התנועה בצורה לא בטיחותית כולם
מתנגשים אחד בשני והוא ניצל.
זה לא שיש קורס לרוכבי אופניים איך לנהוג בצורה לא בטיחותית ולהישאר בחיים.
במקום זה ראוי יותר לייחל לפיקוח טוב יותר על האופניים האלה וזה מה שעשו עם הלוחית.
המחשבות שלך משפיעות על הרגשות שלך.כתבת תגובה ארוכה שכל כולה לא רלוונטית (שלא לומר מטומטמת). מה לא הגיוני בדיוק? אתה מתווכח עם הרגשות והתקוות שלי? אני מקווה שהוא ימות. אין לי מושג אם זה יקרה או לא - אבל בא לי לייחל לכך. עכשיו השאלה הרלוונטית האם צריך לעצור אותי.
יש מבין?
המחשבות שלך משפיעות על הרגשות שלך.
אם תבין שזה לא הגיוני תרגיש פחות כעס על זה,
או לפחות תכעס על מי שאחראי,השלטון, שלא השתלט על הבעיה כ"כ הרבה זמן.
אתה נענה לתעמולה של השלטון שהכל בגלל האזרחים.תגובתך והצעותיך המטופשות מראות שלא הבנת שום דבר. כפי שנאמר - גם אם תכתוש את האוויל במכתש לא תסור מעליו איוולתו.
באמת? רק פוגעים בעצמם? רוכבים אלו פוגעים בהולכי רגל, בזקנים, בילדים ולעתים אף הורגים אותם.לא הגיוני.
למה?
אם הדברים שהוא עושה כ"כ גרועים זה במילא יקרה לו או משהו דומה.
אם הם לא כ"כ גרועים כמו שאתה חושב זה לא יקרה לו.
עכשיו,אני יודע מה אתה חושב.
יכול להיות שהוא מיומן וינצל אבל שאר המשתמשים ינזקו.
במעשה זה לא קורה ככה.
החיים הם לא סרט בהם הרוכב עובר את כל התנועה בצורה לא בטיחותית כולם
מתנגשים אחד בשני והוא ניצל.
זה לא שיש קורס לרוכבי אופניים איך לנהוג בצורה לא בטיחותית ולהישאר בחיים.
במקום זה ראוי יותר לייחל לפיקוח טוב יותר על האופניים האלה וזה מה שעשו עם הלוחית.
היא אשת חינוך, לכן זה לא רק הסתה אלא סופר הסתה!אין קשר לשמאל או ימין, אבל זה בהחלט עצוב שאתה לא מבין שאין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני. השאלה היחידה היא האם יש במעשים אלה בכדי לעורר הסתה, כלומר לעודד אחרים לבצע פעולות טרור.
מערכת החוק אינה עוסקת במשאלות לב. אנחנו בני אדם ולא מלאכים , וזכותו של כל אדם לשמוח במה שהוא רוצה או לשאוף למה שבא לו. כמעט ולא חולף יום בו אני מיחל למותו של רוכב אופניים חשמליים כאשר הוא עושה זאת באופן בלתי חוקי ומפריע לתנועה. זה עדיין לא הופך אותי לרוצח.
במקרה הספציפי כאן החשד הוא התנהגות שעלולה לסכן את שלום הציבור (כלומר אפילו לא הסתה). זה מונח מאוד אמורפי , מעין "סל" שניתן להכניס אליו הרבה מאוד דברים, ולא הייתי רוצה שיעשה בו שימוש נרחב, כי זה יכול להגיע לכל אחד מאיתנו (בהתאם להלך רוחו של השוטר, או של מי שמנסה להתוות את המדיניות לשוטרים). ובטח שאם זה החשד אין מקום לבצע מעצר באופן בו נעשה.
הערכה שלי - התיק יסגר וכל הפרשה תסתיים אולי בפיטוריה ממקום עבודתה.
דמוקרטיה של בן גביר.היא אשת חינוך, לכן זה לא רק הסתה אלא סופר הסתה!
כולי תקווה שמעשיה יוקיע אותה מטייטל זה, תיכלא ולאחר שחרורה תגורש מהארץ
היא אשת חינוך, לכן זה לא רק הסתה אלא סופר הסתה!
כולי תקווה שמעשיה יוקיע אותה מטייטל זה, תיכלא ולאחר שחרורה תגורש מהארץ
קרן קרב זאת תכנית שמתנהלת בתוך שטח ביה"ס במסגרת בית הספר.ראשית , לא יודע עד כמה ניתן להגדירה כאשת חינוך (הבנתי שרק עבדה בקרן קרב ולא בדיוק הייתה מורה).
שנית, אפילו המשטרה לא חושבת כמוך מבחינת החשד שיחסה לה.
שלישית, כפי שכבר כתבתי - זכותו של כל אחד לקוות למה שהוא רוצה , גם אם תקוותיו הם חלומות באסמפיה.
קרן קרב זאת תכנית שמתנהלת בתוך שטח ביה"ס במסגרת בית הספר.
לעתים, יש להם השפעה יותר גדולה מאשר למורה מן המניין.
תיזכר בילדות שלך, מי השפיע עליך יותר, המדריך שלך בחוג שעשית או מורה בביה"ס?
ואיך הייתה המדריכה שלך משפיעה עליך אם הייתה הולכת למשחקים של בית"ר ושרה "שישרף להם הכפר"?קרן קרב זאת תכנית שמתנהלת בתוך שטח ביה"ס במסגרת בית הספר.
לעתים, יש להם השפעה יותר גדולה מאשר למורה מן המניין.
תיזכר בילדות שלך, מי השפיע עליך יותר, המדריך שלך בחוג שעשית או מורה בביה"ס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.