פשיטה לילית על מדריכה בבית ספר ש"רקדה לציון הטבח"

סטילהוק1

Well-known member
השמאלנים הרדיקלים כל כך מפגרים שהם אפילו לא מבינים מה פסול בלחגוג טבח המוני של בני עמם ומדינתם כיום חג ולהזדהות עם מחבלים איסלאמונאצים פונדמנטליסטים רצחניים שרוצים להשמיד אותם ואת מדינתם. ואם זאת לא מחלת נפש קשה ודפקה רצינית במוח אז אני באמת לא יודע מה כן.

nothing but the truth

Well-known member
השמאלנים הרדיקלים כל כך מפגרים שהם אפילו לא מבינים מה פסול בלחגוג טבח המוני של בני עמם ומדינתם כיום חג ולהזדהות עם מחבלים איסלאמונאצים פונדמנטליסטים רצחניים שרוצים להשמיד אותם ואת מדינתם. ואם זאת לא מחלת נפש קשה ודפקה רצינית במוח אז אני באמת לא יודע מה כן.

אין קשר לשמאל או ימין, אבל זה בהחלט עצוב שאתה לא מבין שאין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני. השאלה היחידה היא האם יש במעשים אלה בכדי לעורר הסתה, כלומר לעודד אחרים לבצע פעולות טרור.
מערכת החוק אינה עוסקת במשאלות לב. אנחנו בני אדם ולא מלאכים , וזכותו של כל אדם לשמוח במה שהוא רוצה או לשאוף למה שבא לו. כמעט ולא חולף יום בו אני מיחל למותו של רוכב אופניים חשמליים כאשר הוא עושה זאת באופן בלתי חוקי ומפריע לתנועה. זה עדיין לא הופך אותי לרוצח.

במקרה הספציפי כאן החשד הוא התנהגות שעלולה לסכן את שלום הציבור (כלומר אפילו לא הסתה). זה מונח מאוד אמורפי , מעין "סל" שניתן להכניס אליו הרבה מאוד דברים, ולא הייתי רוצה שיעשה בו שימוש נרחב, כי זה יכול להגיע לכל אחד מאיתנו (בהתאם להלך רוחו של השוטר, או של מי שמנסה להתוות את המדיניות לשוטרים). ובטח שאם זה החשד אין מקום לבצע מעצר באופן בו נעשה.

הערכה שלי - התיק יסגר וכל הפרשה תסתיים אולי בפיטוריה ממקום עבודתה.

סטילהוק1

Well-known member
אין קשר לשמאל או ימין, אבל זה בהחלט עצוב שאתה לא מבין שאין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני. השאלה היחידה היא האם יש במעשים אלה בכדי לעורר הסתה, כלומר לעודד אחרים לבצע פעולות טרור.
מערכת החוק אינה עוסקת במשאלות לב. אנחנו בני אדם ולא מלאכים , וזכותו של כל אדם לשמוח במה שהוא רוצה או לשאוף למה שבא לו. כמעט ולא חולף יום בו אני מיחל למותו של רוכב אופניים חשמליים כאשר הוא עושה זאת באופן בלתי חוקי ומפריע לתנועה. זה עדיין לא הופך אותי לרוצח.

במקרה הספציפי כאן החשד הוא התנהגות שעלולה לסכן את שלום הציבור (כלומר אפילו לא הסתה). זה מונח מאוד אמורפי , מעין "סל" שניתן להכניס אליו הרבה מאוד דברים, ולא הייתי רוצה שיעשה בו שימוש נרחב, כי זה יכול להגיע לכל אחד מאיתנו (בהתאם להלך רוחו של השוטר, או של מי שמנסה להתוות את המדיניות לשוטרים). ובטח שאם זה החשד אין מקום לבצע מעצר באופן בו נעשה.

באמת שמאלני? אין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני של בני עמכם ואזרחי מדינתכם? כשחילקו שכל אתם השמאלנים כולכם לא הייתם בבית.

nothing but the truth

Well-known member
באמת שמאלני? אין שום פסול (מבחינת החוק) בלשמוח וגם לחגוג טבח המוני של בני עמכם ואזרחי מדינתכם? כשחילקו שכל אתם השמאלנים כולכם לא הייתם בבית.

אתה מוזמן להראות סעיף שמראה שאני טעיתי.
אני באופן אישי הייתי מאוד שמח עם כל ערביי עזה וערביי יהודה ושומרון היו מתפגרים מחר בבוקר. יש מצב שהייתי חוגג את זה. אני מניח שאני לא היחיד. לשיטתך - צריך לעצור אותי על רצח עם.

סטילהוק1

Well-known member
אתה מוזמן להראות סעיף שמראה שאני טעיתי.
אני באופן אישי הייתי מאוד שמח עם כל ערביי עזה וערביי יהודה ושומרון היו מתפגרים מחר בבוקר. יש מצב שהייתי חוגג את זה. אני מניח שאני לא היחיד. לשיטתך - צריך לעצור אותי על רצח עם.
לשיטתי לא, אך לשיטת האג והזרוע שלהם בתוך ישראל בג"ץ כן.

nothing but the truth

Well-known member
לשיטתי לא, אך לשיטת האג והזרוע שלהם בתוך ישראל בג"ץ כן.

קודם כל גם לשיטת האג לא מדויק , בית הדין הבינלאומי לצדק מתייחס למדינות, ובין הדין הפלילי מתייחס למעשים.
בג"צ הוא לא הזרוע שעוסקת במעצרים על חשד לעבירות.
ויצא שאמירותיך מובילות לפרדוקס.

בקיצור - הוכחת גם בורות וגם חוסר חשיבה רציונאלית.

כמעט ולא חולף יום בו אני מיחל למותו של רוכב אופניים חשמליים כאשר הוא עושה זאת באופן בלתי חוקי ומפריע לתנועה
לא הגיוני.

למה?

אם הדברים שהוא עושה כ"כ גרועים זה במילא יקרה לו או משהו דומה.

אם הם לא כ"כ גרועים כמו שאתה חושב זה לא יקרה לו.

עכשיו,אני יודע מה אתה חושב.

יכול להיות שהוא מיומן וינצל אבל שאר המשתמשים ינזקו.

במעשה זה לא קורה ככה.

החיים הם לא סרט בהם הרוכב עובר את כל התנועה בצורה לא בטיחותית כולם

מתנגשים אחד בשני והוא ניצל.

זה לא שיש קורס לרוכבי אופניים איך לנהוג בצורה לא בטיחותית ולהישאר בחיים.

במקום זה ראוי יותר לייחל לפיקוח טוב יותר על האופניים האלה וזה מה שעשו עם הלוחית.

nothing but the truth

Well-known member
לא הגיוני.

למה?

במעשה זה לא קורה ככה.

במקום זה ראוי יותר לייחל לפיקוח טוב יותר על האופניים האלה וזה מה שעשו עם הלוחית.

כתבת תגובה ארוכה שכל כולה לא רלוונטית (שלא לומר מטומטמת). מה לא הגיוני בדיוק? אתה מתווכח עם הרגשות והתקוות שלי? אני מקווה שהוא ימות. אין לי מושג אם זה יקרה או לא - אבל בא לי לייחל לכך. עכשיו השאלה הרלוונטית האם צריך לעצור אותי.
יש מבין?

כתבת תגובה ארוכה שכל כולה לא רלוונטית (שלא לומר מטומטמת). מה לא הגיוני בדיוק? אתה מתווכח עם הרגשות והתקוות שלי? אני מקווה שהוא ימות. אין לי מושג אם זה יקרה או לא - אבל בא לי לייחל לכך. עכשיו השאלה הרלוונטית האם צריך לעצור אותי.
יש מבין?
המחשבות שלך משפיעות על הרגשות שלך.

אם תבין שזה לא הגיוני תרגיש פחות כעס על זה,

או לפחות תכעס על מי שאחראי,השלטון, שלא השתלט על הבעיה כ"כ הרבה זמן.

nothing but the truth

Well-known member
המחשבות שלך משפיעות על הרגשות שלך.

אם תבין שזה לא הגיוני תרגיש פחות כעס על זה,

או לפחות תכעס על מי שאחראי,השלטון, שלא השתלט על הבעיה כ"כ הרבה זמן.

תגובתך והצעותיך המטופשות מראות שלא הבנת שום דבר. כפי שנאמר - גם אם תכתוש את האוויל במכתש לא תסור מעליו איוולתו.

תגובתך והצעותיך המטופשות מראות שלא הבנת שום דבר. כפי שנאמר - גם אם תכתוש את האוויל במכתש לא תסור מעליו איוולתו.
אתה נענה לתעמולה של השלטון שהכל בגלל האזרחים.

שמובן מסוים זה נכון,אם היו יותר חכמים לא היו נותנים לו להיות ככה.

פולגאר

Well-known member
לא הגיוני.

למה?

במעשה זה לא קורה ככה.

באמת? רק פוגעים בעצמם? רוכבים אלו פוגעים בהולכי רגל, בזקנים, בילדים ולעתים אף הורגים אותם.
מה גם, שאם חס ושלום נהג ידרוס אותם, זה ייפגע בו (בנהג הרכב) גם אם פיזית לא יקרה לו כלום.

פולגאר

Well-known member

היא אשת חינוך, לכן זה לא רק הסתה אלא סופר הסתה!
כולי תקווה שמעשיה יוקיע אותה מטייטל זה, תיכלא ולאחר שחרורה תגורש מהארץ |הלוואי|

1ספי11

Well-known member
דמוקרטיה של בן גביר.
העיקר שסגן ראש עיר מאיים בנשק על פועל בתחנת דלק ויוצא בלי כלום.

nothing but the truth

Well-known member

ראשית , לא יודע עד כמה ניתן להגדירה כאשת חינוך (הבנתי שרק עבדה בקרן קרב ולא בדיוק הייתה מורה).
שנית, אפילו המשטרה לא חושבת כמוך מבחינת החשד שיחסה לה.
שלישית, כפי שכבר כתבתי - זכותו של כל אחד לקוות למה שהוא רוצה , גם אם תקוותיו הם חלומות באסמפיה.

פולגאר

Well-known member
ראשית , לא יודע עד כמה ניתן להגדירה כאשת חינוך (הבנתי שרק עבדה בקרן קרב ולא בדיוק הייתה מורה).
שנית, אפילו המשטרה לא חושבת כמוך מבחינת החשד שיחסה לה.
שלישית, כפי שכבר כתבתי - זכותו של כל אחד לקוות למה שהוא רוצה , גם אם תקוותיו הם חלומות באסמפיה.
קרן קרב זאת תכנית שמתנהלת בתוך שטח ביה"ס במסגרת בית הספר.
לעתים, יש להם השפעה יותר גדולה מאשר למורה מן המניין.
תיזכר בילדות שלך, מי השפיע עליך יותר, המדריך שלך בחוג שעשית או מורה בביה"ס?

nothing but the truth

Well-known member

אני יודע בדיוק מה זו קרן קרב, אך האנשים ששם הם לא בהכרח אנשי חינוך.
לפחות ממה שאני שומע מהילדים שלי אני יכול לומר שדווקא התלמידים לא סופרים יותר מדי את המדריכים שם (זה גם רק שעתיים בשבוע), במידה שגרמה לי להתלבט אם להמשיך לשלם, אך לא רציתי שיהיו חריגים.
לגבי הילדות שלי - היחידים שהשפיעו עלי אלה ההורים שלי. לא זוכר אף מורה/מדריך שהותיר בי חותם מיוחד. הייתה רק מורה שהיה חשוב לה שנדבר עברית תקנית ומאוד שמה דגש על כך, אבל זה גם היה חשוב לאמא שלי.

בשורה התחתונה - כבר בתגובתי הראשונה הצבעתי על האפשרות שתפוטר מעבודתה - אבל בזה זה יסתיים. לא כלא ובטח לא שלילת אזרחות וגירוש.

1ספי11

Well-known member
ואיך הייתה המדריכה שלך משפיעה עליך אם הייתה הולכת למשחקים של בית"ר ושרה "שישרף להם הכפר"?
כל העניין הוא טמטום גזעני פשיסטי שההתערבות של השר בעניין מנוגדת לחוק.

certified.woke

Well-known member

המשטרה: החלטנו לשחרר את המורה שרקדה בסרטון

המשטרה שחררה הערב את אנתסאר חג'אזי, המורה תושבת טמרה שבגליל שנעצרה בעקבות סרטון שהעלתה לרשת טיקטוק ובו היא רוקדת לצד כיתוב של תאריך מתקפת 7 באוקטובר. בהודעת המשטרה נאמר כי "עם מיצוי פעולות החקירה שביצוען נדרש בתוך הליך המעצר, הוחלט לפני זמן קצר, על ידי קצין משטרה, לשחרר את החשודה ממעצר בתנאים מגבילים. עם זאת נאמר בהודעה כי החקירה בעניינה נמשכת.

עברו לתצוגת גלריה
תמונה מהמעצר של חיג'אזי שהופצה ברשתות. הפרקליטות: החלטת המשטרה לאזוק את החשודה ולכסות את עיניה עם פלנלית אינה ברורה

תמונה מהמעצר של חיג'אזי שהופצה ברשתות. הפרקליטות: החלטת המשטרה לאזוק את החשודה ולכסות את עיניה עם פלנלית אינה ברורה(*); הצילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

=== סוף צטוט ===

המשטרה עדיין מחפשת סעיף אישום, ומשלא מצאה - הוחלט לשחררה לפי שעה ולהמשיך לחפש.

עורך דינה טען כי הרקוד צולם בשבעה באוקטובר בשעה שהקף הארוע עדיין לא היה מחוור והסרטון הועלה מחדש השבוע, לא ברור על ידי מי.

כסוי העיניים של אזרח ישראל בפלנלית נועד להשפיל, לערער אורינטציה במרחב והעיקר - להביא לזקפה חזקה אצל חלושי-זקפה.
תחנת משטרה אינה מתקן סודי ולא היה הכרח בכסוי העיניים.

אשר לדגל ישראל ברקע - זו איזו שריטה ישראלית יחודית.
מעולם לא ראיתי עצירים מצולמים על רקע דגל מדינתם. על פי רוב הם מצולמים על רקע סרגל, להצגת גבהם...

(*) "אינה ברורה" זה Understatement שאין דוגמתו

נערך לאחרונה ב:
למעלה