פשלה שנייה של המטוס של חברי האגודה

פשלה שנייה של המטוס של חברי האגודה

אותם שלומיאלים שכחו שלפני שמביאים מטוס לארץ צריך לבקש מקום חנייה.כרגע נותנים להם בראש פינה. אבל כנראה גם זה לא יצא.
והם יצטרכו לחנות בפיק רמת הגולן. משם זה קרוב לסוריה ובסוף הוא יחנה אצל דעש

לא יש מבין

בכדי ליבא מטוס למדינת ישראל, צריך רישיון יבוא, במסגרת רישיון היבוא, צריך להציג הסדר חניה.
אז לפי מה שאתה אומר, אין כלל רישיון יבוא?

ניחוש שלי

המטוס לא "יובא" לארץ. הוא רק הוטס. את זה אפשר לעשות תחת מספר זנב אמריקאי ללא רישיון יבוא.
במסגרת החפיפיות האופיינית (ועל פי המידע של "החושף") לא הוכן מקום חנייה, לא הוסדר Export C of A, ומן הסתם - גם לא רישיון יבוא. מעניין אם הוגדר בעלים למטוס.
אבל - כמו שכתבתי בכותרת - זה סתם ניחוש...

אין רישיון יבוא אין חניה ואין EXPORT COFA

הם חושבים שהמטוס עדיין אמרקאי ורק קפץ לביקור פה כך זה נראה.למיטב הבנתי גם אין לו ביטוח להשכרה והם משכירים אותו.כשאין שכל ואין כסף זה מה שקורה.
ההמשך ידובר על שי פופר העילוי על העורך דין קומפרטי ועל.ידידנו סם אלימלך.
דבר אחד על ספ אלימלך.הןא אלוף תראו איך אדם שכבר ארבע או שלוש שנים חניך.הצליח להדליק אש בכל השדה ולסובב סביב אצבעו את כולם.

WarDog

New member
או כל רישום אחר.

עד כמה שידוע לי, למטוס ללא רישום פעיל אסור לנוע בכלל בכוחות עצמו(גם לא להסיע), אלא רק להיגרר/להיות מובל קרקעית(על משאית).
&nbsp
ככה שגם ה"טיסה חזרה לארה"ב" כמו ההצאה בהודעה הראשונה כבר לא תקפה.
&nbsp
למהן הסר ספק, אני לא חבר בשום אגודה, לא עובד ברשיות, לא עובד בשום שדה וגם לא מכיר פה בפורום אף אחד בשם/פרצוף. ואפילו רישיון טיס אין לי, אני סתם חובב תעופה שלפעמים מגיב פה בפורום(שדרך אגב נמאס לו, ובטח גם לרבים אחרים, מהמשחקים בקקי שהולכים על גבי הפורום).

למעלה