פשעים של משטרת ישראל

mogan7

New member
פשעים של משטרת ישראל

שלום רב, החלטתי לכתוב את הסיפור שלי כאן בפורום בגלל שאני נמצא במבוי סתום ואני מרגיש אומלל נגד משטרת ישראל בית משפט ומערכת כולה.מחפש צדק! הכל התחיל בזה שקיבלתי דוחות תעבורה בדואר רשום (דוחות עם תוספת פיגורים) ,הייתי מופתע כי לא בצעתי את העבירות ,הלכתי למשטרה והגשתי תלונה על התחזות ,עם הוכחות ברורות שזה לא אני. על סמך התלונה הקפיאו לי את הדוחות,לאחר 3 חודשים החזירו לי תשובה חיובית וביטלו את הדוחות, היתי שמח חשבתי שזה נגמר אבל לאחר חצי שנה קיבלתי שוב דוחות דומים בדואר רשום ,שוב הלכתי למשטרה ושאלתי אותם למה התופעה לא נגמרת ו איך שוטרים ביחידת יפתח בת"א לא בודקים ולא מזהים בן אדם בצורה ברורה ומסודרת ורושמים דוחות לבן אדם חף מפשע, אמרו לי שמזהים לפי הנוהל תעודת זהות ותמונה במסוף ואמרו לי להגיש עוד תלונה,הגשתי שוב תלונה והוצאתי את הדוחות המקוריים שם רואים בבירור שחתימה לא שלי והערות בדוח כמו " אני מקבל נדבות","אין לי כסף להשתמש" איו להם שום קשר אליי כל הדוחות על הליכה בשוליי הכביש ומעבר חצייה באור אדום, במהלך הגשת תלונה שאלו אותי אם יש לי אח שדומה לי ,אמרתי להם שאחי בכלל לא דומה לי . שוב הקפיאו לי את הדוחות אבל הפעם קיבלתי תשובה מתחת לכל ביקורת,בתשובה היה רשום שהגשתי תלונה נגד אח שלי ותיק נסגר עקב חוסר ראיות .הלכתי שוב למשטרה ניסיתי להסביר להם שוב ולהבין מה גורם לזלזול ולאי צדק הזה,אמרו לי בצורה חריפה שבדקו את העניין ושוטרים זיהו אותי ואכן זה הייתי אני ושעליי לשלם את הדוחות (עד אז קיבלתי 14 דוחות כאלה עם תוספת פיגורים) הלכתי בזעם למחלקת פניות הציבור להגיש תלונה נגד השוטרים השקרנים האלה ,(רוב הדוחות נארכו לידי אותם שוטרים) אמרו לי שאני אני לא יכול להגיש תלונה ושוטרים עושים את העבודה שלהם כמו שצריך אבל ישלחו מייל לאותם שוטרים שיהיו זהירים יותר אם בכלל קימת בעיה או שאני ממציא את זה. יצאתי מושפל ומרגיש חוסר אונים,חשבתי שאם אני לא יכול לעצור את התופעה אז לפחות אני לא ישלם את הדוחות ואם אני יגיע לשופט אז האמת והצדק יצאו לאור,הלכתי למחלקת תעבורה בתקוה להרער על הדוחות אבל אמרו לי שפג תוקף ההרעור אאני יכול להרער רק על דוח אחד. הגעתי לשופט סיפרתי לו את הסיפור לצערי הוא אמר לי שלא אפשרי לצרף את כל הדוחות ואני יכול להרער רק על דוח אחד והמליץ לי לפנות לעורך דין. דיברתי עם כמה עורכי דין וכולם אמרו לישזה סיפור מעניין אבל ביקשו ממני שכר טרחה גבוהה מגודל סכום הכנסות ושאני לא יקבל שום החזר על הוצאות עורך דין וגם ועל אוגמת נפש. המשכתי לחפש עורך דין שיציג אותי וישים סוף לזה. לפני כמה ימים עיקלו לי את החשבון בנק בגלל הדוחות האלה שלא שילמתי .אני אב לשני ילדים קטנים וזה מאוד מקשה עליי. אני לא יודע מה לעשות ,כל מי שאני מספר לו את הסיפור אומרים שזה מתסקל אבל אין מה לעשות ולשלם את הדוחות כי אני לא יצליח להוכיח להם כלום ואף אחד לא ידבר איתי אם אני לא יקח עורך דין,אבל אם אני יקח אני יפסיד יותר כסף למה למה אני צריך לסבול מהרשלנות כזאות של המשטרה???!!! מאוד מבקש עזרה ,אם דרך התוכנית שלכם משהוא יכול לעזור. בברכה גמר חתימה טובה [email protected]

למעלה