פשע מלחמה נוסח בוסניה-אריק מילושביץ

פשע מלחמה נוסח בוסניה-אריק מילושביץ

אני מגנה בכל תוקף את האנשים שבצעו פשע מחריד, אמנם ע"י פקודה, אבל גם הנאצים שמעו לפקודות. ח"ו , איני מתכוון להשוות אפי` במקצת, אבל אסור לבצע פקודות בלתי חוקיות. מה אתם רוצים מהק.ג.ב. מהאס אס. מהשטאזי? כולם בצעו פקודות. גם אלו שבצעו את הפינוי האתני בבוסניה.

eliadiv2

New member
בבקשה!

בבקשה אל תשווה את השואה להתנתקות. נכון זה מזכיר נכון זה דומה אבל דיי. לא להגזים. וגם אם אתה חושב אז בבקשה יש פה אנשים שהשואה בשבילם זה לא דבר רגיל. אני מכיר כמה אנשים מהפורום שכבר שנים עובדים עם ניצולי שואה אז בבקשה דיי. תודה

S v e t k A

New member
רציתי לא להגיב אבל לא יכולתי לא :/

איש כמו שאמרו לפני... אל תשווה ואל תעיז בחיים להשוות את שני הדברים הללו.. נכון שניהם כואבים אבל זה בכלל לא אותו דבר... וזהו אני לא יריחב עוד כי זה לא יגמר..
ועוד משהו קטן זו השוואה ממש טיפשית, ילדותית וזה רק מראה כמה אתה לא יודע...

N R u l l e s

New member
ואתה קורה לעצמך יהודי?!?!

אם היית יודע קצת הסטוריה, בחיים לא היית חושב, אומר, משווה שואה והתנתקות???? שני דברים שונים לגמרי! מתפנים עקב מצב בטחוני...רוצחים בגלל משוגע שעלה לשלטון, ששונא יהודים ומשתוקק לבצע רצח עם ושפיכות דמים... אריאל שרון רוצח?....אריאל שרון שופך דמים?...אריאל שרון מפנה אותם למחנות השמדה?....מצופף אותם בגטאות?....עושה מהם סבונים?... התשובה לשאלות אלה היא לא(!) אז איפה בדיוק ההתנתקות היא כמו השואה שבה כולם עונדים טלאי?!?! מישו יודע בכלל מזו שואה?!?!? אריאל שרון מפנה והיחלט כי צריך לפנות עקב מצב בטחוני כשם שבעבר יצאנו גם מלבנון.... אז תעשה לי טובה ולעוד רביפ פה אל תשווה בין ההתנתקות לשואה... כי קודם עליך לדעת מהי בכלל שואה.... ואני לא אמשיך בנושא הזה כי הוא נושא מאוד רגיש אצלי ואני יכולה להרחיב ולהתווכח שעות ... ולידע כליי בלי שום קשר להתנתקות על תשווה דמים...כבד את אלא שנרצחו בכל מקרב שהוא... נטע.

N R u l l e s

New member
אופס המשפט האחרון לא היה ברור

ולידע כללי שום קשר להתנתקות אל תשווה דמים...כבד את אלא שנרצחו בכל מקרה שהוא... נטע.

למעלה