"פשע מן העבר"- הפרק השבועי!

"פשע מן העבר"- הפרק השבועי!

אני יתחיל בזה שפשוט אני אוהב את הסדרה הזאת ,והיא הסדרה המעולה ביותר ביס וויקאנד. הפרק עצמו היה עוד פרק מעולה כרגיל...פרק מרגש מאוד. שכחתי מה שמו של הילד ,אבל הוא היה ילד טוב כל-כך ולא מזיק וכואב לראות את היחס כלפיי השונה וכיצד החברה ואפילו משפחה לא מקבלת אותו. איך הבייביסיטר המעוות שלו שולח אותו פשוטו כמשמעו אל מותו. אני מבין שזו רק סדרה ואולי אני מגזים בתגובה שלי אבל הפרק עצמו מאוד נגע לליבי. תגיבו.

TheCharm

New member
היה פרק נורא

לא כי זה היה חרא של פרק, אלא כי מה שהיה בו היה כ"כ נורא מבחינה רגשית, פיזית, הכל. קודם כל, זה פעם ראשונה שאני רואה את הסדרה כבר איזה חודשיים אולי. אפילו יותר. נראה לי שאחד הפחות טובים בסדרה הזאת זה שבסדרה הזאת בניגוד לכל סדרת פשע אחרת, יש גם את הצד של ה"חיים האישיים" ואז אם אתה מפסיד כמה פרקים אתה גם מפסיד חלק עלילתי. אז לא הבנתי, איזה חברה של ואלאנס מתה? (את הקטע עם כריס לא ממש הבנתי בהתחלה אבל כשאמרו שזאת אחותה הבנתי) עכשיו, בנוגע לקטע של הפשע - אוקיי. וואו. זה היה לי כ"כ מזעזע, נורא, איום, והכי היה שהילד הזה הוא פשוט מלא באור, ובתקווה, ובחיוביות, ובאהבה, אבל זה לא עוזר לו בכלל. כולם נגדו, כולם עושים משהו, לא יודע, זה היה מוזר. חוץ מזה, מבחינת גילוי הפרטים, הרגשתי כל הפרק כאילו הם עשו על העלילה הזאת פשוט מאוד דף, עשו 10 נקודות כל אחת רחוקה יותר מהשניה, והתחילו למתוח את הקווים, וככה למתוח את העלילה רחוק ורחוק יותר למצב של אי היגיון מכל מה שקרה שם. וזהו

TheCharm

New member
אממ זאתי שהופיעה בעונה הקודמת?

ששיחקה את ביאנקה במכושפות? שקראו לה קמילה או משהו כזה?

Aviad1987

New member
היה פרק טעון בטירוף.

ממש אהבתי אותו מהבחינה הזאת וכל המתח שיש שם בין הדמויות מבחינה רגשית. מה שכן - מישהו יודע מה עם זה שוואלאנס חשב שחברה שלו לא התאבדה אלא משהו קרה לה? כאילו הוא ינסה לעשות עם זה משהו? :|

אממ חשבתי על זה...

נראה לי שאם יתייחסו לזה, יתייחסו לזה בעוד עונה או שתיים (אם יהיו עוד, בעזרת השם), כי אז זה ייחשב ל"תיק מן העבר"...
.

Aviad1987

New member
טפו טפו טפו ברור שיהיה ../images/Emo13.gif

חחח. וזהו חשבתי על זה גם שזה עוד לא נחשב "מהעבר".

מטרוש17

New member
וגם עוד כמה פרקים נשארו?

אני מתה שזה כבר יתחיל מהתחלה בש"ח לא ראיתי... אבל בטח יקח לזה מלא זמןן....

TheCharm

New member
השידורים החוזרים כבר היו

העונה הראשונה של פשע שודרה בש.ח בימי השבוע. היא הייתה הסדרה הראשונה ששודרה אז במשבצת הדרמה

QueenIlona

New member
למי שמעוניין- השירים שהיו בפרק:

These Are Days- 10,000 Maniacs I'm Gonna Be (500 Miles)- The Proclaimers Plush- Stone Temple Pilots Trouble Me- 10,000 Maniacs Angel- Michelle Cummings Fear- Sarah McLachlan Fade Into You- Mazzy Star A Wonderful World/Somewhere Over The Rainbow- Israel Kamakawiwo'ole

פרק חזק ביותר...

עדיין נשאר בי ההלם מהצפייה... אבל משהו שלא ברור לי - ניית'ן אמר שהוא "הבין משרה שהיא רוצה במוות של קולין" כשהוא דיבר איתה... אני לא ראיתי שום סימן לזה חוץ צאולי כשהיא אמרה "מה יהיה עם קולין?" (שאם היו אומרים לי דבר כזה, לא הייתי מפרש את זה כ"תהרוג אותו")...

QueenIlona

New member
אני גם לא הכי הבנתי את הקטע של זה.

פרק ממש חזק. תמיד קורה מצב שאני מוצאת את עצמי מזילה דמעות.

TheCharm

New member
ברור

הוא משוגע. הוא השאיר ילד מסכן עם בעיות שכליות כדי למות על פסי הרכבת. הוא חשב שזה הדבר הנכון, הוא חשב שזה מה ששרה תרצה. רוצה. אגב - מאוד מוכר לי זה ששיחק את החבר של קולין. זה שבעט בו וחיקה את מאק.

גם לי הוא היה נורא מוכר!

אבל לא היה לי כח לבדוק חחח... עכשיו כשאני חושב על זה- הוא לא מזכיר את לוק מ"טרו קולינג"?

TheCharm

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןן

אומייגאד איך לא זיהיתי לפני זה!!!

למעלה