פשע מן העבר- הפרק השבועי

yasminale

New member
פשע מן העבר- הפרק השבועי

פרק טוב, כמו תמיד. בהתחלה חשבתי שדיאן הייתה זו שרצחה את לינדזי, כי היא רצתה שהרופא (שכחתי את שמו) יסבול ויאבד גם משהו.. אז זה היה יכול להיות מגניב
ממש הופתעתי שזו הייתה חברה שלה! אבל כמו תמיד, פרק מעולה
ושאלה לא קשורה.. זוכירם שהיה לפני חודשיים בערך פרק כזה עם רוצח סדרתי שעורף ראשים של נשים והוא עושה את זה תמיד בנובמבר או משהו כזה? מה קורה עם זה? שכחו את זה לגמרי!

Aviad1987

New member
נכון.

משום מה לא הזכירו את זה עוד. אולי צריך לחכות עוד קצת =\ זה היה סיפור מזעזע אגב (זתומרת מעולה אבל מזעזע חח)

yasminale

New member
נכון.

אבל הפרק עם הרוצח הסדרתי היה גאוני. גאוני. אני חושבת שזה הפרק הכי טוב שהיה.

פרק מעולה כרגיל אבל...

הקטע שמפריע לי בפרקים מסויימים הוא ההגזמה! אני יסביר,אוקיי לינזי ובעלה נימצאים במשבר כלכלי , אז היא מתחילה לסחור בסמים,לעסוק בשוד להתעסק על עבריינים...זה מופרך קצת לא? אם זה לא אז הרצח הוא ממש מוגזם! חברה של לינזי באה לקראתה וניסתה לעזור לה,לינזי מבקשת ממנה (מהספרית שכחתי את שמה) לצאת מהבית שלה,וכמובן החברה מתחילה להיות פסיכופטית ולבכות ולהרוג אותה-זה לא אמין,מבחינתי בכל אופן. היו כמה פרקים כאלה...

kalay

New member
מה שמשגע אותי בסדרה הזאת

זה שלאנשים שם יש זכרון על-אנושי. אנשים שם זוכרים פרטים קטנים כמו צבע מכונית או מה היה בטלויזיה באותו רגע. או כמו השבוע, איך בנאדם אמור לזכור כמה פעמים הטלפון צלצל?

n l m

New member
תאמין לי אם היו מודיעים לך על מוות

לא צפוי של אדם קרוב אלייך אתה תזכור את היום הזה שנים רבות כל פרט ופרט לי זה דווקא נראה הגיוני מאוד הדבר היחיד שמפריע לי קצת בסדרה היא שהם לפעמים הפלאשבקים מהעבר לא הגיוניים, אני מתכוון לאנשים אם זה רצח שקרה לפניי 20 או 30 שנה זה בסדר אבל יש פרקים שהרצח קרה לפניי 9 שנים והם מראים איש בן 52 בערך ואחריי זה בפלאשבק מראים נער בן 18 וזה נראה מגוחך חוץ מזה אין לי בעיות איתם

kalay

New member
גם אני חשבתי על זה אבל.....

זה היה נכון להגיד אם הוא היה מוצא את אשתו מתה ואז הטלפון היה מצלצל אבל ברגע שזה קורה הפוך, זה אמור להמחק מהזכרון.

Aviad1987

New member
אני לא זוכר שדבר כזה קרה

אם כבר הסדרה הזאת ראויה להערצה (בין היתר) על הדרך שהם עושים את הפלאשבקים. הכל ממש אותנטי והם לא נופלים שם לאף מלכודת (חוץ מאיזה פעם, מקסימום פעמיים שהם שמו שיר שיצא רק שנה-שנתיים אחר כך
).

למעלה