פשע מן העבר - הפרק השבועי

TheCharm

New member
פשע מן העבר - הפרק השבועי

לא אהבתי בכלל. אמנם הקטע עם האפקטי מעבר היה מאוד נחמד ומתאים לפרק, הכל היה על הפנים. אני מבין שהם ניסו להתאים את זה כמה שיותר ולהכניס את זה לאווירה, אבל זה לא עבד. הפסקול היה מחורבן ולא עובד בסיטואציות, המשחק הגרוע שאמנם היה גרוע בכוונה אבל עצבן, וגם ה"זמן אישי" היה משעמם נורא. הפרק הזה פשוט לא עבד, הם ניסו לקחת זמן ולהכניס לו נושא, וזה כנראה מה שהם עושים תמיד, אבל הפעם הם פשוט לקחו זמן נקודה. קצת חבל, עוד 2 פרקים נגמרת העונה...

QueenIlona

New member
אני גם מחכה לשידור החוזר.

לפחות היום זה ב2:45 ולא ב3:15 כמו בשבוע שעבר.

באמת פרק רע.../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

"פשע מן העבר" בדר"כ ממש לא צפויה. והפרק הזה (בלי לדבר על השחקנים האיומים
) היה פשוט... רע. מחכה לסופעונה.

TheCharm

New member
כן - זהו - לא היה פה שום דבר

מפתיע. הרי התעלומה היא רק בגלל שהם ידעו מי הרוצח ויחד איתם אנחנו ידענו ופשוט פספסתי כנראה את הפואנטה בסיפור

Yaki J

New member
הפרק הוא פארודיה על "מופע האימים של

רוקי" הקאלטי. בגלל זה הטקסטים היו כל כך דרמטים, המעברונים היו בסגנון הסרט (שלא לדבר על בארי בוסטוויק, ששיחק בסרט את בראד מייג'ורס ופה שיחק את הרוצח) ובכלל העבירו יופי את שיגעון המופע ואת האוןירה הדתית-שמרנית-אמינית של התקופה באותו דיוק של הסרט. פרק מהנה לכל חובב המופע.

TheCharm

New member
בכל זאת...

היו כמה שירים שפשוט לא היו מתאימים, צריך להתאים דברים, הכל, אני מבין שהפרק הזה וכל פרק בעצם מנסה להשתלב אל האווירה בה קרה אותו "פשע מן העבר", אבל טו מאץ' איז טו מאץ'.

Yaki J

New member
דווקא מאד התאימו לפרק (כולם כמובן

היו מתוך מופע הקולנוע של רוקי): "I'm Going Home" היה בזמן שהבחור נהרג, "Science Fiction/Double Feature נוגן כשהיא הציעה לו ללכת לסרט, "There's A Light (Over at the Frankenstien Place)" נוגן פעמיים - פעם אחת כשסקוטי הציץ מהוילון (בדיוק באותה שניה ובאותו דרך שריף רף עשה את זה בסרט) ופעם אחת בסיום, כשהאירוניה כמובן היא בכך שהרוצח רצח את האנשים כי ראה את 'אור' האלוהים.

TheCharm

New member
אז זהו, שד'רס א לייט

כשנוגן בסוף, רוב הסצינות פשוט לא התאימו לזה... לדעתי.

למעלה