פשע מן העבר - הפרק של אתמול

TheCharm

New member
פשע מן העבר - הפרק של אתמול

היה פרק ממש טוב, וממש לא חשבתי שאריאל היא הרוצחת. היה לי ממש עצוב כאילו הכל, הקטע שהוא הכניס אותה למים ניל היה ממש קשה. וזה שזאת ילדה קטנה מסכנה (וחמודה, יש לי חולשה ל... כאלה שבודדות), גם. בכל אופן ניל מהווה וברנדי מהעבר מוכרים לי רצח, אני חושב שניל היה בג'ואן מארקדיה

n l m

New member
בדיוק באתי לכתוב על זה

היה כללי לפי דעתי הפרק הכי טוב בסדרה גם מרגש, גם מותח, גם לא צפוי ואם זאת סיטואציה מאוד מאוד מציאותית בימיינו. עד הרגע האחרון לא ידעתי מי הרוצח. מה שעוד אני חייב לציין שאחריי הפרק של דניאלה, הפרק הזה היה בעל הפסקול הכי טוב שהכי השתלב בפרק עצמו במיוחד ההשמעה של TOY SOLDIER ברגע שההורים קראו לילד שיכניס את הראש שלה לתוך המים ונקודה אחת לפניי האחרונה, שמתם לב לאבסורד פה כמו בפרק עם הפאדופיל, שלושה אנשים מעורבים ברצח, לכל השלושה היה חלק בזה ובסוף עוצרים רק את מי ש"לחץ על ההדק"

hagayx

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי

זה היה הפרק הכי טוב בסדרה!

היה פרק ממש טוב!

וואי אני שונא שנטפלים לילדים החמודים והמתבודדים והקטע עם הילדה החמודה הזו אתמול כאב לי. לא היה לי מושג גם שהרופאה היא הרוצחת. ואני כל הזמן נדהם מהגאונות של הכותב של הסדרה!!

r o n c h i

New member
וואו.. פרק מדהים!!

ענק!! אין מה להגיד פשוט סדרה טובה!! אבל זה ממש מפחיד לראות אותה שנמצאים לבד בבית... חח ראיתי את הסדרה בחדר שלי והתחלתי לשמוע קולות וזה.. ספוקי..

TheCharm

New member
אגב, זה רק אני או ש

הקטעים מהעבר נראו כאילו צולמו במצלמה ביתית (מבחינת איכות התמונה)?

JoHnYmYsTeR

New member
זה לא רק אתה..

זה אחלה,זה באמת נתן הרגשה של העבר.. היה פרק ממש מעולה.. רק קצת לקראת החשיפה הבנתי שאריאל היא הרוצחת.. סדרה מעולה.. וכל מילה מיותרת..

kalay

New member
סתם שאלה אליך ג'וני מיסטר

"מנג'ר בדם!" אתה מנג'ר האטריק?

כן היה פרק טובבב

תגידו העונה לקראת הסוף? פשוט מזמן לא ראיתי אני לא מעודכנת...

TheCharm

New member
העונה בהתחלה עכשיו

העונה הראשונה נגמרה לפני כמה שבועות וכעת אנחנו נמצאים בסביבות פרק 6 של העונה השנייה

למעלה