פשע מן העבר - עד מתי סקוטי?!

פשע מן העבר - עד מתי סקוטי?!

פרק מצויין. למרות שטעו בתקציר ביס, וכתבו שואלנס תקבל הודעה טרגית וזה בסוף היה סקוטי, אבל, ניחה :). ועדין סקוטי שחקן כל כך גרוע. הוא קיבל סצנה כזו פשוטה לעשות, ועשה אותה גרוע. לא אהבתי אותו. הפרק עצמו היה טוב, עד שהם לא ניגשו לניק בפעם השניה, לא ידעתי מי היה הרוצח, כי באמת שהיה בילד אפ טוב וזה. פרק מצויין, כרגיל. ממשיכים במגמה המצויינת. 8/10.

אכן עוד פרק מעולה!

כולי הצטמררתי בקטע שהודיעו שאליסה מתה. הכת הזו פשוט חולנית! גאד אנשים כאלה קיימים אשכרה בעולם?איך חשבו על רעיון כזה-מחיקת עבר?.?אלוהים! לילי ראש-שחקנית פשוט מעולה! תמיד יש לה את הקטעים שיש לה דמעות בעיניים והיא מצליחה לצמרר אותי/לרגש לגמרי. בנוסף,היום היא היתה חזקה מן הרגיל כאשר היא עמדה לשתות את התה וראתה את אותו הכתב שהופיע בתמונות למסר שנכתב בקיר שבביתה,והיא אומרת לה שהיא רוצה דבש ואומרת לה "על הברכיים" חחחחח היא גדולה!

adi121

New member
פרק ממש יפה!

קודם כל.. שם פרטי:סקוטי שם משפחה:ואלאנס קוראים לו סקוטי ואלאנס אז לא להתבלבל זה אותו אחד ואני דווקא מאוד אהבתי את המשחק שלו.. ואת הקטע שהוא מדבר על המכתב ושהוא מביא את האקדח זה היה עצוב
והיה פרק טוב.. אני לא חשבתי בכלל שהיא הרוצחת.. ואיך הוא כותב מכתב לאבא שלו עשה לי צמרמורת.. היה פרק מאוד מרתק כרגיל

n l m

New member
על הפרק

קודם כל לזה שמעליי, סקוטי וואלאנס זה שם הדמות לא טעו בכלום ותודו שזה היה צפוי שהחדשות הטרגיות יהיו על ההתאבדות שלה מהרגע שראיתי את התקציר ידעתי את זה לא אהבתי את הפרק כלכך הרעיון עצמו של הכת היה נחמד אבל זה בערך הכל בפרק הזה לכולם היו את התפקידים שלהם המניעים היו ידועים מההתחלה ואני לא מאמין שאני אומר את זה על פרק של תכנית זו אבל היה פשוט משעמם גם בנוסף לכך בדרך כלל מראים לנו את הזמן שבו הם שוברים את הרוצח עד לידיי הודאה הפעם הם פשוט באו אליה ואמרו "את רצחת את מאתיו הציעניד היה אצלך" מה זה הדבר הזה?

Aviad1987

New member
דווקא

הקטע בסוף שלילי מגלה שהיא זאת שפרצה לה לדירה ואז יש קלוזאפ על הכוס היה אחד הקטעים הטובים. מאוד אהבתי את הפרק ובמיוחד את הסוף שלו ... מעניין אם סקוטי יתחיל בחקירה משלו בנוגע להתאבדות לכאורה.

למעלה