פשע מן העבר של יום שבת...

פשע מן העבר של יום שבת...

לא יצא לי לפתוח הודעה על הפרק.... פרק מצויין כרגיל. למרות שזה היה די "פשוט" מדיי שאטווטר הזה רצח אותם, העלילה שהובילה לזה גרמה לי לפעור פה (העובדה שגיסתה - או אחותה- שכחתי כבר
- של סונרי הסכימה לשכב איתו בשבילה... ובכלל שסן וסונרי לא היו סן וסונרי :-O). שמתם לב שמתחילים לראות יותר מהחיים של לילי? כל העלבונות שהזה שילח בה, חשפו אותה קצת... אני מקווה שזה יתפתח יותר העונה.

kalay

New member
לא ראיתי את הפרק אבל...

אני שונא שמערבים כל מיני שטויות בנושא המרכזי של הסדרה. פעם אחת רואים את החקירה והכל ופתאום לילי והחבר שלה עושים סקס. מה הקשר? אם אני ירצה לראות סקס אני יפתח את המועדפים שלי.

../images/Emo6.gif

הם דווקא לא עושים ככה. הם משלבים את זה מאוד בעדינות ומנסים רוב הפעמים לקשר את זה למקרה של הפרק... ואממ לילי וקייט כבר נפרדו
...

ayala65

New member
כן.. אני גם מקווה

אני מתה לדעת עליה דברים.. מה שאני יודעת זה שאבא שלה עשה לה משהו.. נכון? התעלל בה או משהו? סידרה מעולה

adi121

New member
היה פרק יפה..

תאמת שחשבתי בהתחלה שהנרקומן לשעבר (שכחתי את השם) רצח אותם או שגיסתה רצחה אותם ואטווטר גם היה חשוד אצלי אבל לא המרכזי.. היה נחמד לראות אותה בבית שלה סוף סוף.. משהו קצת מהחיים הפרטיים שלה צריכים יותר להתמקד בזה.. בה וגם בואלאנס ולפי מה שאני זוכרת בפרק של הילדה בת 6 והפרפרים אז הזכירו שם שלאמא שלה לא היה כסף וזמן לגדל אותה והיא הלכה לישון רעבה כל הזמן ומשהו כזה.. לא זוכרת בדיוק אבל בוא נגיד שלא הייתה לה ילדות קלה

Aviad1987

New member
פרק מעולה כרגיל

הגיע הזמן לשלב עוד קצת מהחיים האישיים של החוקרים שלנו
ואני לא מסכים עם הנאמר למעלה - הם באמת עושים את זה ביתר עדינות, בדרך כלל.

למעלה