פשע מן העבר- 2x20

QueenIlona

New member
פשע מן העבר- 2x20

לא פתחו שרשור? הפרק לא היה משהו? אני אראה היום בשידור החוזר. עכשיו בדקתי והשידור החוזר ב3 ורבע, למה כל כך מאוחר?! זה אף פעם לא היה ככה. מה אני אעשה עד 3 ורבע? פאק. שם הפרק: קנסינגטון. תקציר: חקירת רצח פועל מפעל משנת 1985 נפתחת מחדש, לאחר שראש מגלה כי האיש לא נרצח במהלך שוד, אלא שבשעת השוד הוא כבר היה מת. השירים המופיעים בפרק: בפרק כל השירים הם של הזמר: John Mellencamp : Jack and Diane Walk Tall Face Of The Nation Hand To Hold On To Between A Laugh And A Tear Crumblin' Down Lonely Ol' Night Hurts So Good Authority Song Small Town שרשור תגובות לפה. מי שלא ראה, תחזיקו מעמד עד 3 ורבע

JoHnYmYsTeR

New member
גם שידור חוזר שעה נורמלית..

וגם עוד שידור חוזר אחד לפחות.. זו סדרה שתקועה עם כמה תוכניות ובכלל רוב הזמן אני לא בבית בשעות האלה.. והיה פרק מעולה!! אממ זה שנרצח.. מוכר לי מאיפשהו.. זה לא אח של ריאן בthe o.c?

TheCharm

New member
סתם שאלה סקרנית

יש סיבה כלשהי שלכל סדרה וכל פרק את תמיד כותבת את רשימת השירים?

QueenIlona

New member
כל סדרה?../images/Emo12.gif

ולא, אין סיבה מיוחדת, סתם שיהיה נוח אם בנאדם שמע שיר בפרק ורוצה לדעת איך קוראים לו.

lolo9

New member
שאלה..

את יודעת מה שם השיר של לגדול עם גוטי?ומי המבצעת?

QueenIlona

New member
These Boots Are Made for Walking

יש כמה ביצועים, אני לא רואה את הסדרה אז אני לא יודעת איזה ביצוע יש שם. נראה לי במקור של Nancy Sinatra. או שאת פשוט יכולה לרשום: Growing Up Gotti Theme Song.

n l m

New member
פרק לא משהו

לא היו הרבה התפתחויות בסיפור וגם הדרך שבה הבן אדם נהרג ממש אדיוטית ויש לי שאלה אוליי אמרו משהו על זה בתחילת הפרק אבל אני הגעתי דיי באמצע אז פספסתי חלק האם הבן אדם שדיבר עם לילי בכלא זה אותו אחד שבעונה הראשונה היה אובססיבי לגביי החברה שלו והיא ניצלה אותו והרגה את הסבתא? פשוט כל הקטע של ה"IM YOUR GIRL" הזכיר לי את הפרק הזה

למעלה