פשע נגד האנושות בפרמונט

פשע נגד האנושות בפרמונט

הגיע הזמן לפנות לבית המשפט הבין לאומי בגין פשעים נגד האנושות שמבצעת חברת פרמונט (יוצרת מסע בין כוכבים לדורותיהם). וכמובן שאני מדבר על הפרקים הכפולים שמתחילים בפרק האחרון בעונה (כאילו שזה לא היה ברור). אהההההההגגגגגרררר !!! מטריפים אותי הפרקים הכפולים האלה. כל הכפולים. המצב קשה. נראה בלתי אפשרי. אוטוטו הולך על הקפטן/הצוות/האנטרפרייז/המין האנושי. אתה יושב על קצה הכורסא, כוסס ציפורניים ופתאום, בלי שום אזהרה ובלי שום הגינות, עולות תמונות הסיום של הפרק. TO BE CONTINUED. שיט. פאק. קיבינימאט. מרד. מה אני אמור לעשות עכשיו? שבוע שלם להשאר תקוע באותו רגע. והמחשבות. החרדות. "מה יהיה אם הם לא יצליחו לתקן את הדבר הזה?". נדודי שינה. עצבנות. מכות לילדים על זה שהעיזו לנשום. על אוכל בכלל אין מה לדבר. ומה יהיה אם אני אפספס את הפרק השני בגלל הפסקת חשמל, או מלחמה או השד יודע מה? א-ל-ו-ה-י-ם וזה כאשר מדובר בסידרה שמשודרת ברצף מידי שבוע. אז ברור לכם כמה אכזריות מגולמת במה שעשו עכשיו עם הפרק האחרון באנטרפרייז, כאשר הפרק השני יהיה בעוד זמן ארוך ובלתי ידוע, אם בכלל הוא ישודר בארץ. זו זכיה בטוחה בבית המשפט לפשעים נגד האנושות. בטוח.

n i v1

New member
loved your letter

and i couldnt agree more but dont worry we will have it on the net in no time now all you need is to wait to about a week after the 2nd ep is in the US- than we´ll have it on the net.

n i v1

New member
בקיצור, מה שאמרתי לך

עכשיו כשחזרתי לעברית זה אל תדאג, גם אם ערוץ 10 לא יביא את עונה 2, והרי כבר שמענו שהוא יביא, עדיין תוכל להוריד פרקים מהאיציק, אבל אני מניח שזה יקרה רק באוקטובר, עם תחילת העונה. אגב בפורום טרק של וואלה העלו דיון מרתק על הקשר בין השגריר סובול הוולקני לקבאל, כדאי להיכנס ולקרוא

itstzar

New member
18.9.2002 זה התאריך לשידור בארה"ב

כלומר, אפשר להתחיל לנסות להוריד מהלילה של ה19 אצלנו ככה זה הלך עם העונה הראשונה

n i v1

New member
אז אני אצחיל באותו רגע בדיוק

ומי שירצה להוריד מהאיציק שלי אחרי זה מוזמן

android

New member
השאלה היא מאיפה

אני עד כה תמיד הורדתי מקאזה אבל לוקח יותר זמן עד שהפרקים מגיעים אליה מישהו מכיר אתר במקרה שממנו אני אוכל להוריד? תודה מראש

למעלה