פשע פאנקי תרגום

Rock and MetaL

New member
פשע פאנקי תרגום

למה אתה עושה מה שאתה עושה אני עושה מה שאני רוצה לעשות מי אמר לך לעשות מה שאתה עושה אמרתי לך מי תגיד לי גם אני עושה מה שאני רוצה אני עושה מה שאני רוצה פזמון פשע פאנקי פשע פאנקי אתה לא יודע שהפאנק עיוור צבעים טוב אני מאשפז פשע פאנקי(טוב זה הפרוש) נגד דעת המדינה היי אתה מר מראיין אני לא חייב לענות לך ככה גידלו אותי אל תאשים אותי ואת נישמתי(מילה גסה נאה לי) פאנק הוא הגישה שלי פאנק הוא הגישה שלי פזמון פשע פאנקי פשע פאנקי אתה לא יודע שהפאנק עיוור צבעים טוב אני מאשפז פשע פאנקי נגד דעת המדינה מחסום המרוצים בתקשורת משתתף אומר לך שאין מקום למה שאתה עושה..אל תזוז.. אין מגניבות לעגמומיות שלך(?) ומי החליט שתשפוט תמיד יש מקום למנגינה פאנקית וכן אני(לא רוצה להשלים ת'מפט זה השמע אידיוטי) ילד פאנקי פוגש ילדה פאנקית מביאים תינוק פאנקי כי הפאנק משוגע למה אתה עושה מה שאתה עושה אני עושה מה שאני רוצה לעשות מי אמר לך לעשות מה שאתה עושה אמרתי לך מי תגיד לי גם אני עושה מה שאני רוצה אני עושה מה שאני רוצה פזמון פשע פאנקי פשע פאנקי אתה לא יודע שהפאנק עיוור צבעים טוב אני מאשפז פשע פאנקי(טוב זה הפרוש) נגד דעת המדינה פשע פאנקי פשע פאנקי פשע פאנקי פאנקי הפשע פאנקי

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif

מאיפה התמונה

למעלה