פשרות

amybr

New member
פשרות

גם אני , כמו כל אחד, הייתי רוצה את הבחורה המושלמת: הכי יפה בעולם וגם הכי חכמה בעולם. אבל אני יודע שאין דבר כזה הבחורה המושלמת, לכן אני נפגש עם בחורות שהן בהחלט לא הבחורה המושלמת - לא כל כך יפות ולא כל כך חכמות, אבל יש להן תכונות אופי חיוביות. אני מנסה להכריח את עצמי להתאהב בהן, וזה לא מצליח לי. למה? למה אני לא מצליח להתאהב בבחורה שהיא פחות ממושלמת? לפעמים נדמה לי שמה שהכי חשוב לי בבחורה הוא הצורה החיצונית שלה. למה? למה אני לא מצליח להתאהב בבחורה שהיא רק סבירה בצורה החיצונית שלה, אבל יש לה תכונות חיוביות אחרות? למה אני עד כדי כך ריקני?

סקיילוב

New member
לדעתי היא לא צריכה להיות מושלמת,

אבל היא צריכה להיות מושלמת עבורך. אין אנשים שהם מושלמים, רוב האנשים יוצאים עם כאלו שמלאים בפגמים. אבל זה לא מפריע להם - כי אותם אנשים טובים עבורם. למשל, יש בנים ששונאים בנות עם שרירים לעומת זאת מישהו שבוחר לצאת עם ספורטאית. זה הכל עניין של מה אתה מחפש. אני לא חושבת שאתה צריך להכריח את עצמך לצאת עם מישהי, פשוט אתה צריך להבין שאין דבר כזה - שלמות. כל בן אדם והתכונות שלו.

seeyou

New member
לא בטוח שהמילה "ריקני" היא נכונה

יש לך בעיה להבין בין מציאות לבין "חלום". אומנם אתה לא צעיר מאוד אך מספיק בוגר(33) להבין מה אפשר לקבל בחיים. ונניח שתפגוש את המושלמת-ושהחברים יתפוצצו מקנאה...אז אתה חושב שאתה מסוגל לספק את כול הדרישות של אישה יפה? יש פיתגם ערבי שאומר: "If you want to take revenge on a man, send him a really beautiful woman. -Arabian Proverb A woman is attractive when she is somebody else's wife. -Zimbabwean Proverb keep smiling יוסי

את חייב להתפשר../images/Emo45.gif

אני בטוחה שהיו כמה שמצאו חן בעינייך. אז למה לא הלכת על זה
אל תכריח את עצמך להתאהב
זה יבוא לבד

למה? תשאל את עצמך

את מחפש דוגמנית על, לא יצא לך לחשוב למה "מושלמות" לא מתקרבות אליך?

Cobe Anan

New member
אתה צודק.

אתה באמת גילית משהו נכון- אף אחד לא מושלם. זה באמת נכון, לא חדש. אז מה? נפסיק לשאוף, לפנטז? מה קרה? מותר לך לרצות בחורה שתמשוך אותך. מגיע לך, וגם מגיע לבחורה שאיתך שתימשך אליה. זה לא עובד אחרת. אבל אתה גם רוצה בחורה עם אופי, וגם על זה אסור לך להתפשר.. דילמה? רק אם אתה לחוץ להרים חופה. כי אולי אין בחורה מושלמת, אבל יש מגרעות שאתה יכול להסתדר איתן, ואפילו לראות במה שאני רואה כמגרעות- דווקא נקודות חיוביות. תתפלא כמה בחורות `מושלמות לפי הזמנה` יש- יפות, חכמות, אבל גמדות, נניח.. עכשיו, בחורה שצריכה שאני ארים אותה כדי שהיא תוכל ללחוש לי משהו באוזן- לא הכי עושה לי את זה. חבר שלי דווקא לא מסוגל לחשוב על חברה מעל 1.60 מ`.. מה אני אומר? חכה קצת- ובחורה שתהיה מושלמת בשבילך תגיע. בתנאי, כמובן- שיש לך מה להציע לה בהתאם. זהו.

יש גבול לפשרות

תראה יש דברים שאי אפשר להתפשר בהם אי ןמה לעשות אי אפשר להתפשר ב: אהבה, משיכה ואלכוהול למשל. כל אחד עובדלפי מערכת חוקים פנימית גם אם הוא מודע אליה וגם אם לא וכנראה שהתת מודע שלך לא מסכים לך לצאת עם בחורה כזו או אחרת מסיבות שידועות כרגע רק לתתמודע שלך אז תן לו להחליט אתה גם לא יכול להכריח את עצמך להתפשר בדברים שקשורים ללב זה או שנתפסת או שלא אין מה לעשות מלבד להיות נאמן לעצמך!!!! ואל תרגישרע עם זה אתה בחברה טובה.. יש לנו מפגשים כל שני בערב:)חחחח

זכוכיות

New member
אל תתפשר.

עדיף להיות לבד מאשר להתפשר, מה שחשוב לך- חשוב לך. זה לא יכול להיות ריקני. בניגוד לדעה הרווחת, קשה לי להאמין שאם תצא עם "מישהי סבירה" ו"תתן לזה זמן" פתאום תתאהב. בגלל זה אני לא באמת מבינה דייטים, הרי רוב הגברים לא יגרמו לי להתאהב בהם לעולם- ודייט אחד או שניים- אפילו חודש או חודשיים יחד- גם לא יגרמו לי להתאהב. כדי להתאהב אני צריכה הרבה מאוד זמן, והכרות עמוקה ואינטנסיבית- וגם אז זה קורה במקרה ורק עם מי שמושלם עבורי. ואת זה הרבה יותר קשה למצוא מאשר בחורה יפה- ובכל זאת אני לא התפשרתי, רק כשהרגשתי שאני מאוהבת עשיתי את הצעד.

למעלה