פששש וחשבתי שאני היחידה

shiprr

New member
פששש וחשבתי שאני היחידה

אמנם מרום שנותיי קצת קשה לראות את העקבים של העתיד, אבל חשבתי שכל האחרות שחשות כמוני מסתתרות להן מתחת לאדמה ... סתם. אני בניגוד למעט שקראתי כאן, אינני רוצה להשמיד את האנושות, אני כן חושבת שיש בעיות עם העולם אבל יותר מזה אני חושבת שאני אגואיסטית מדיי להביא ילדים. יש לי אחיינים ואני מתה עליהם (כשהם קטנים אז יותר, לפני שהם מתחילים להרעיש באמת), זה לא שינאה לילדים או סלידה מהם, להפך. אני חושבת שאם כבר ילד אז לתת לו הכל, ואני לא מסוגלת. לא רוצה לקלל כשאני קמה ב-4 בבוקר להאכיל אותו, לא רוצה להיות עייפה תמידית, לעסוק פול טיים בחינוך בלי זמן בשביל עצמי. לא רוצה ילד שיפריע לי לזוגיות שייקח מהזמן היקר של אבא שלו שגם ככה בקושי יוצא לי לראות. לא רוצה לקנא בילד שלי, לא רוצה להרגיש מוזנחת בגללו. לא רוצה ילד שיגדל עם הדפיקויות שלי, השריטות והטראומות. לא רוצה לעשות את הטעויות של ההורים שלי, לא רוצה לעשות טעויות אחרות. לא רוצה להשאיר לילד צלקות נפשיות כי כן עשיתי וכי לא עשיתי. לא רוצה להיות אמא רעה. לא רוצה להיות אמא. מישהו מסוגל להבין את זה?

ראיתן איזה שם רע אני מוציא לפורום?

הי שיפר, אני המיזנטרופ היחיד/עיקרי/בולט פה, שאר הסיבות בהחלט מגוונות. אגב, חלק מסיבותייך הן גם סיבותי, אבל ספינת הדגל שלי היא המיזנטרופיה. ברוכה הבאה.

ממש מבינה אותך

מזדהה מאוד עם מה שכתבת. גם אני לא רוצה להשמיד את האנושות - זה לא שווה את הטירחה. גם אני לא סולדת מילדים, אבל ממש לא רוצה ילדים משלי. גם אני לא רוצה לקלקל כלום בחיים שלי, וילד נראה, לי לפחות, כבעל פוטנציאל קלקול רב. אני גם לא רוצה לקלקל חיים של משהו אחר שאביא לעולם.

נראה לי שצריל לצפות להצפה בפורום

אחרי חופשות שכל הילדים האלה מסתובבים...הם מזכירים לכולם את הפוטנציאל ההרסני...(אייקון של משהו, אולי קריצה, אין לי אייקונים)

magicgirl1983

New member
אכן ילדים זה דבר הרסני

אך גם אפשר לנצלם לדברים שאתם לא אוהבים לעשות... או יש דרכים יצירתיות להשתיקם לשעות... מה שבטוח, אני אוהבת דווקא את היעדרות הילדים מסביבתי...במיוחד בפסח.. "את לא יודעת שלא אוכלים פיתות בפסח?" "איזה תחת שמן יש לך" "את יודעת שאת מפחידה?" "איכסה, מה שאת אוכלת זה גועלי...זה כמו קרציות מטוגנות" (מדובר על פול)

VEGANiUM2

New member
קרציות מטוגנות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוף, עכשיו אני לא אוכל פול שבוע

gezer5

New member
אם אני מסוגלת להבין?

את עושה צחוק??? עד עכשיו לא הצלחתי לדייק בהרגשותי פשוט הוצאת לי כל מלה ומלה מהפה גדולה את

isola bella

New member
ל-שיפרר

היי חלק מהסיבות שלך לאי רצונך ללדת הן חלק מהסיבות בגללן אני לא רוצה ילדים. ככה שאני ממש יכולה להבין אותך. שתי שאלות לי אלייך - אך את לא חייבת לענות עליהן: * בת כמה את? * האם את נמצאת כרגע עם בן זוג (ואם כן איך הוא מקבל את זה?). אני עצמי, רווקה בת 33 . ולא, אין לי כרגע בן זוג.וכן, ברור לי שאני מחפשת מישהו שמראש יידע שאם יתפתח בינינו קשר אני לא ארצה ילדים בשום פנים ואופן. בברכת חג נעים איזולה בלה

shiprr

New member
תראי

עד היום בצהריים הייתי עם בן זוג ועכשיו כבר לא. למזלי (או שכבר לא למזלי) הוא חשב ממש כמוני. וברור לי שיהיה לי נורא קשה למצוא מישהו כזה בעתיד. למרות שכרגע רק המחשבה על עוד מערכת יחסים גורמת לי סחרחורת. אני בת 24 כמעט 25 אגב.

isola bella

New member
היי שיפרר

אני ממש מצטערת בשבילך ומאחלת לך רק טוב ממני איזולה בלה (נ.ב. אני מצאתי את עצמי נפרדת מ-2 בחורים טובים שמאוד אהבו 'רק' כי הם רצו ילדים ואני לא. אני לרגע לא מצטערת ...).

למעלה