פששש, יומיים אני לא נכנסת ותראו מה

ritosh

New member
פששש, יומיים אני לא נכנסת ותראו מה

קורה פה! הדרי, יקירה שלי, אני כלכך מצטערת שאת מרגישה לא טוב.מאחלת לך מכל ה
רק בריאות. חמודה שלי,( רק לי מותר להשתמש בביטוים:מותק, חמודה וכו'!
), האופטמיות שמלווה אותך,ועוד הרבה חברה מהפורום, עוזרת לעבור את התקופות הנוראיות האלה שאת על הקרשים. קבלי ים של
ממני. ועכשיו, קומזיץ? ים? ראשל"צ? התבטל? הרי אספי הבטיח שהמפגש הבא יהיה אצלו. אז יאללה אסף. מחכים לך!

gaia20

New member
ריטה יקירתי

מותק, שוגר, האני.....קיבלתי בדיוק עכשיו, עם שליח את ה"ים חיבוקים" שלחתי אותו בחזרה אליך עם תודה ענקית
בקשר למפגש, נאלצים לדחות אותו קצת, אבל זה ברור לך שלא משנה מתי הוא יהיה, את באה... זה ברור לך, נכון?..... (תעשי "כן" עם הראש שכולנו נראה) אספי....הבטיח הרים וגבעות....אבל נתן רוח וצילצולים..... בואו נשאר בכיוון של קומזיץ בראשל"צ, שאנל הציעה את הבית שלה וזה נשמע לי טוב אז מה אתם חושבים, נגיד ביום ראשון (או סופשבוע-חמישי שבוע הבא) אצל שאנל, על האש בסבבה?

ל3

New member
נשמע אחלה אבל......

אם אפשר לא שבוע הבא אלה שבוע אחרי זה, כי ביום חמישי הבא אני על ה-
בדרך לספרד

gaia20

New member
ס פ ר ד........

קחי אותי איתך במזוודה!! בבקשה!! אני מבטיחה להתקפל בפנים ולהיות בשקט בשקט..!!! אני גם רוצה ספרד....

ל3

New member
הדריייייייייי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

champ

New member
יש מקום גם בשבילי? ../images/Emo3.gif

גם אני מבטיח להיות בשקט..

gaia20

New member
רגע...רגע...

תראה, אני 1.55מ' .... אם אני קצת מתקפלת, אני נכנסת בתוך מזוודה (וזה בדוק, אל תצחקו...), לעומת זאת... לקפל אותך לתוך מזוודה, זה פרוייקט... בכל זאת...2 מטר, לא הולכים ברגל.....וגם לא נכנסים בתוך מזוודה... חחחחחחח....

champ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב אני אוותר...

שירי, יש אולי מקום לידך במטוס?

ל3

New member
חחחחחחחחחחחח

אולי נעשה את המפגש הלופוסים הבא באיטליה, אפשר גם צרפת או אנגליה או להיתפשר על ארצות הברית.....
מה אתם אומרים?

gaia20

New member
אתה תהיה שומר הראש שלנו

שומר ראש בגובה 2 מטר...מרשים, לא? אף אחד לא יתעסק איתנו!!!

למעלה