פשש איזה מפגש פורום בנזונה היה!!

פשש איזה מפגש פורום בנזונה היה!!

ממש כולם באו חחחחחחחחחחח קרן וקרן היו! וזה גם לא בגלל המפגש... חחח קיצר היה כיף לפגוש את קרן למרות שזה היה לקצת זמן אבל חפיף היו מלא מלא פריקים חחח זה היה מצחיק.... זהווו יומטוב..

חחחח סתם שום דבר מיוחד

רק אני וקרן היינו וזה לא בגלל שיש מפגש פורום חחחח אני הייתי עם חברה שלי וגם היא והן הלכו גם לסנטר... חחחחח העיקר שהבאתי לקרן את הגלוייה של הקספרים חוחו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"עד לשמה" חחחחחח אני גרה בתל אביב זה לא כזה רחוק ממני אבל קרן השנייה גרה במודעין אבל זה לא היה מפגש אני הייתי עם חברה שלי מפורומוניקה והיא הייתה עם חברה שלה והן גם הלכו לסנטר זה לא היה במיוחד שבאנו במילא היינו שם... חחחחחחחחחחחח ודרך אגב.. רק בגלל שאני גרה בתל אביב אני רואה כמעט מלא אנשים מהפורומים כי כולם תמיד באים לעזריאלי וכל זה ועזריאלי זה אל רחוק מהבית שלי אז אני תמיד באה לבקר אותם חחחח

כיף לך שאת גרה קרוב

אבל אם כבר עשו שם מפגש פורום לא היה שווה ללכת לראות אנשים?

crazy cottage

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo163.gif

אמרתי לך שלא יבואו אנשים.. ונכון
היה כיף לפגוש אותך

reutc1

New member
אני והילי גם היינו...לא ראינו

אפחד.. תאמת שהיינו שמה הרבה בגג כדי למצוא אנשים אבל לא היה אפחד.. איפה הייתן?

crazy cottage

New member
היו פול אנשים בגג..../images/Emo163.gif

כי היה מפגש ישרא ואני בכלל הגעתי לעזריאלי ב17.00 והייתי שם איזה רבע שעה אפילו פחות.

reutc1

New member
אה באתן ב17.00?

חחח היינו בקניון אבל לא בגג... טוב לא נורא פעם הבאה

חחחחחחחחח

באו רק 4 אנשים וגם הם לא נפגשו? איזה מפגש פורום חחחח נצל"ש תגידו מה עם הדס? היא נעלמה...

HiLi88

New member
נכון, היינו../images/Emo9.gif

באנו ב 12 לגג וזה היה רעיון גרוע להיפגש שם כי יש שם פ-ו-ל- אנשים, זה היה ממש מצחיק
חיפשתי אנשים שאני מכירה בין ההמונים אבל לא ראיתם אתכם, עכשיו אני גם מבינה למה
חחח... הייתי שם גם ב 5, קרן וקרן אבל לא ראיתי אתכן...(לא היינו בגג בשעה הזו) בכל מקרה, נראה לי שקביעת המועד לא היה כל כך טוב, מקווה שפעם הבאה יבואו יותר אנשים וזה יהיה יותר מאורגן
בכל מקרה, היה ממש כיף
ד"א מישהו מפה הולך מחר למפגש של "המקלדת
"

למעלה