פשש סחטן על הפורוםםם

MC SammY

New member
מברוק על הפורום!!../images/Emo65.gif

היי, אני סם, מנהלת הפורום הראשון והרשמי של כלא 6 לשעבר בהיידפארק. מאחלת המון הצלחה לאור ולפורום! מקווה שתמשיך לתת את הדחיפות שאני נתתי בתחילת הדרך
אני רואה שאתה בדרך הנכונה
בקיצור, מקווה שיהיה פה אחלה לא פחות מהקודם.
חג שמח אנשים!

eliranpeer

New member
הייל קומבינייזר!../images/Emo10.gif

הייל קומבינייזר!
הייל קומבינייזר!

eliranpeer

New member
ישלי כאן משפט והוא נמשך אלייך אנשות

אז איך תתן לי באן?=/

©sweet girl

New member
פשש סחטן על הפורוםםם ../images/Emo66.gif

שיהיה בהצלחחחחה... כלא 6 באמת הוכיחו את עצמם עם הדיסק!!! כבוד ענקקק רגע איפה מורן
היא לא היתה אמורה לנהל כאן? היא ניהלה את הקומונה לא? :\ חג שמח

CYT

New member
תאכלס

דיסק מצויין נהנתי לשמוע אותו, הוא מתנגן אצלי במערכת כל היום ובאמת כבוד על הפורום וראסמי מה עם מורן ? היא הייתה אחראית בקומונה, מה נסגר? העם דורש את מורן !!!!! בלי אגוצנטריות, מגיע לה, לא אשקוט עד שיהיה לה כחול בשם

kombinaizer

New member
לצערנו תפוז לא איפשרו לשנינו להיות

מנהלים בגלל שזה תפוז. ובגלל שכנראה הגשתי את הטופס ראשון והתכנון של הפורום הזה הוא הפורום של האתר (שהייתי אמור להיות שותף בו) אז זה נקבע מראש שאני אנהל. בכל מקרה, אני מבטיח לכם שברגע שתפוז יאפשרו לפורום הזה עוד מנהל הראשונה שאני אציע זאת מורן

©sweet girl

New member
מה

מה הבעיה עם 2 מנהלים? זה הלך טוב מאוד בקומונה לא? יש מלא פורומים שיש בהם אפילו 3 מנהלים... ולדעתי מגיע לה... ולדעתי זה קצת לא פייר שהייתם יחד בניהול של הקומונה ויצא שקיפחו אחד...

kombinaizer

New member
אין בעיה עם שני מנהלים

פשוט יש להם תנאים לכמה מנהלים על פורום, אני לא יודע את הכללים אבל יש מספר מסויים של הודעות בחודש שדורש שני מנהלים. זה לא תלוי בי ואם זה היה הייתי נותן לה ניהול ברגע שנפתח הפורום.

©sweet girl

New member
מה זה חשוב כמה הודעות?

:\ טוב מה אנחנו יכולים לעשות כדי שהיא תקבל ניהול כאן? (ומגיע לה)

CYT

New member
העם בשביל מורן

אילונה - את רוסיה שאין לך מושג

למעלה