פשתה
שלום לכם, שמעתי שאכילת זרעי פשתה מאד בריאה, ועוזרת בהרבה דברים. אני מתעניינת בעיקר בתרומתה להורדת כולסטרול, ותרשת עורקים. קניתי לפני כשנתיים זרעי פשתה ומאז הם מאוחסנים במקרר. כמה שאלות: א. האם לדעתכם עדיין כדאי להשתמש בזרעי הפשתה שיש לי, או לקנות טריים ? ב. אמרו לי שצריך לטחון אותם סמוך לאכילתם. איך לטחון ? ג. כמה זמן מרגע הטחינה עדיין יש השפעה ? ד. מהי הכמות היומית הכדאית לצריכה ? (למבוגרים ולילדים). תודה אדמית
שלום לכם, שמעתי שאכילת זרעי פשתה מאד בריאה, ועוזרת בהרבה דברים. אני מתעניינת בעיקר בתרומתה להורדת כולסטרול, ותרשת עורקים. קניתי לפני כשנתיים זרעי פשתה ומאז הם מאוחסנים במקרר. כמה שאלות: א. האם לדעתכם עדיין כדאי להשתמש בזרעי הפשתה שיש לי, או לקנות טריים ? ב. אמרו לי שצריך לטחון אותם סמוך לאכילתם. איך לטחון ? ג. כמה זמן מרגע הטחינה עדיין יש השפעה ? ד. מהי הכמות היומית הכדאית לצריכה ? (למבוגרים ולילדים). תודה אדמית