פשתה

אדמית

New member
פשתה

שלום לכם, שמעתי שאכילת זרעי פשתה מאד בריאה, ועוזרת בהרבה דברים. אני מתעניינת בעיקר בתרומתה להורדת כולסטרול, ותרשת עורקים. קניתי לפני כשנתיים זרעי פשתה ומאז הם מאוחסנים במקרר. כמה שאלות: א. האם לדעתכם עדיין כדאי להשתמש בזרעי הפשתה שיש לי, או לקנות טריים ? ב. אמרו לי שצריך לטחון אותם סמוך לאכילתם. איך לטחון ? ג. כמה זמן מרגע הטחינה עדיין יש השפעה ? ד. מהי הכמות היומית הכדאית לצריכה ? (למבוגרים ולילדים). תודה אדמית
 

avilike

New member
פשתה

א. טריים. ב. מטחנת קפה,ראש טחינה פשוט המתחבר לבלנדר... פרטים נוספים בקישור
 
זרעי פשתן

הייתי ממליצה לקנות זרעי פשתן חדשים. ניתן להשתמש גם בזרעי פשתן לא טחונים. ניתן גם לקנות אותם לאחר טחינתם ולשמור סגור במקרר. ניתן לצרוך כ-1 -4 כפות ביום. אין כמות כדאית. זנ תלוי בבעיה של הצורך יעילותם ידועה גם בהשפעה על פעילות המעיים- משמע לטיפול בעצירות. מומלץ לצרוך ע"פ המלצה מקצועית ולא בכל מקרה של עצירות.
 
למעלה