פשתן
קראתי באחד השיטוטים שלי ברשת שאם מבשלים פשתן במים מקבלים משהו סמיך ודביק המזכיר חלבון של ביצה ומשמש כתחליף לביצים במאפים ועוגות. קפצתי על הרעיון קניתי, בישלתי והשתמשתי.. אבל נראה לי שאני טועה בכמות, לא מצליח לי כלום.. לא העוגות ולא פשטידות.. מישהו מכיר? יכול לעזור? אני מאוד מתגעגעת למאפים..
קראתי באחד השיטוטים שלי ברשת שאם מבשלים פשתן במים מקבלים משהו סמיך ודביק המזכיר חלבון של ביצה ומשמש כתחליף לביצים במאפים ועוגות. קפצתי על הרעיון קניתי, בישלתי והשתמשתי.. אבל נראה לי שאני טועה בכמות, לא מצליח לי כלום.. לא העוגות ולא פשטידות.. מישהו מכיר? יכול לעזור? אני מאוד מתגעגעת למאפים..