פתאום אני בחרדה

שירי ל

New member
פתאום אני בחרדה ../images/Emo10.gif

לא יודעת מה קרה לי פתאום - בימים האחרונים נכנסתי פתאום לחרדה שמשהו רע יקרה לאופיר. אני לא מדברת דווקא על המצב הבטחוני. פתאום אני לא מבינה איך אני אוכל לתת אותה אי פעם למישהו - הרי הוא יכול לעשות לה משהו רע. איך אני אי פעם אתן לה לצאת לבד בלילה, או לבד בכלל. פתאום אני נועלת את הדלת מבחוץ כשאני יוצאת ומשאירה אותה בבית עם אמא שלי, שלא יתפרץ מישהו פנימה. אני טיפוס שאוהב סרטי מתח, סרטים מפחידים - ופתאום כל זה מתנקם בי בחזרה כי עולים כל מיני רעיונות מזוויעים לראש של מה אנשים מסוגלים לעשות ואני כולי מתכווצת מבפנים ועוצמת עיניים בחרדה. וככל שהיא גדלה, ככל שאני מכירה אותה יותר אני מפחדת יותר. איך מתגברים על זה? האם נגזר עלי לחיות ככה מעכשיו והלאה?

הי חמודה, אני כל כך מבינה אותך

פתאום אני לא מבינה איך נתנו לנו לרדת לגינה לבד ואיך חזרנו הביתה לבד אחרי חשיכה ואיך ואיך ואיך. אז לומדים לחיות עם זה איכשהו, אין הרבה ברירות. אי אפשר לגדל ילדים חרדים שמפחדים מהצל של עצמם. אז שומרים עליהם כמה שאפשר, לא חושפים לסיכונים מיותרים ומקווים לטוב...

odeia

New member
שירי, המצב משפיע על כולנו, אפילו

אמיצה כמוני, שאין לה בעיה עם קטיושות ובומים, פתאום כל טריקת דלת מחסירה פעימה אצלי. תנסי לקחת רסקיו לכמה ימים לראות אם יש הטבה, בנוסף לשתות המון שתיה חמימה ונעימה, אוכל יותר מבושל, כלומר - ירקות מבושלים כמו תפו"א וגזר ביחד. תנסי פעם ביום לפחות, לא משנה מתי, תשבי עם עצמך, חצי שעה, לא צריך יותר, ותתחילי להפעיל את הדמיון, תראי את הפחדים שלך מהצד החיובי, כלומר - תראי איך את והילדה עוברות את הימים בכייף, איך היא נשארת עם אחרים ונהנת ואיך בסוף הארוע היא חוזרת אליך שלמה ובריאה. מאחלת לך רגיעה שלמה אורנה

odeia

New member
רסקיו, אלו תמציות של פרחי באך,

ישנן 38 תמציות, שילוב מסוים של 5 מהן נקראות רסקיו והן מרגיעות מותרות לכל אחד כולל נשים בהריון ותינוקות. התזונה שהצעתי פשוט מרגיעה קיבה עצבנית

rachell

New member
רסקיו טוב ובנוסף

לפרחי בך שמשם בא הרסקיו יש המותאמים במיוחד לפחדים השונים

שירי - מבינה אותך../images/Emo24.gif

לא מספיק אנו בחרדה מתוקף תפקידנו כאימהות, כעת גם המצב הבטחוני מעצים את החרדות. לגבי החרדות כאם אני משערת שנמשיך לדאוג להם, הלוא הם ילדינו וזה תפקידנו אבל רמת החרדה תרד עם הזמן והדאגה תהפוך לחלק מהשיגרה (אני מקווה, אם כי בטח כשהדר יגדל אני אפחד מדברים חדשים כמו חציית כביש ואח"כ נהיגה וכד´...) לגבי המצב הבטחוני אני מנסה להיות אופטימית ולחשוב שמתישהו יהיה שלום ואם לא שלום אז לפחות הפסקת אש אמיתית, בינתיים, לצערי אני ממעטת להתסובב איתו במקומות ציבורים. שיהיה לך לילה טוב ונטול חרדות.....

למעלה