פתאום אני צריך להחליט מתי אני מוכן

• פותח הנושא DWHO
  • פורסם בתאריך

DWHO

New member
פתאום אני צריך להחליט מתי אני מוכן

קיצור אני בקשר הזוגי הראשון שלי, אנחנו בערך חודש-חודשיים ביחד, בתחילת הקשר היא אמרה לי שמתי "שנעשה את זה" זה יהיה עוד הרבה זמן ,אחרי בערך 4 חודשים ושהקשר כבר עמוק וההורים מכירים וכל זה, קיצור היא אמרה את כל זה בהתחלה כסוג של לבדוק שאני עדיין נשאר איתה, ובאמת רוצה אותה ולא רק רוצה לשכב איתה או משהו כזה, קיצור היא הבינה שזה לא המצב, ובכלל שזה הפוך שאני צריך זמן כדי להיות מוכן לזה כי יש לי את הקשיים שלי. אז היא דיברה איתי על זה ואמרה לי שפשוט אני אגיד לה מתי אני מרגיש מוכן ונעשה את זה ושהיא תוכל לחכות כמה זמן שאצטרך. קיצור עכשיו אני בלחץ כי אני לא יודע מתי להגיד לה שאני מוכן, או מתי באמת ארגיש מוכן,הקטע שיש לי קשיי ביצוע, אבל זה אני יודע מהניסיון של "לענג" את עצמי ויכול להיות שבסקס זה יהיה שונה לגמרי ודווקא אני אהנה. קיצור מאוד מפחיד אותי שבפעם הראשונה אני אראה ביצועים גרועים ואז זה יוריד לה מהקשר איתנו. קיצור מה אני אמור לעשות? פשוט להחליט ולזרוק את עצמי לתוך זה? או לנסות לחכות לזמן שבו אני באמת ארגיש נוח? כי אני לא יודע אם זמן יתן יותר מוכנות, ויש גם דרך לעשות צעדים יותר קטנים? אולי משהו לפני סקס? ועוד לא ברור לי עם הקטעים שלה אם היא באמת עכשיו רוצה או שזה עוד פעם כדי לבדוק אותי, ואז אני בכלל אולי צריך לא להראות עניין.

Surrealistical

New member
לדעתי לקחת צעדים קטנים

תתמזמזו, וכול פעם תעשו קצת יותר. תתחילו להתנשק, תתחיל לגעת בה, בלי לחץ ובלי לחשוב שעכשיו זה חייב להוביל לסקס ותראה איך אתה מרגיש לגבי זה. תתן למוח ולגוף שלך להתרגל למצבים אינטימיים.

למעלה