פתאום, בלי כוונה - הופיע רווח מוגזם בראש כל עמוד וורד

נוף-צלול

Active member
שלום וחנוכה שמח,
אני עובד ב-וורד על טקסט שאורכו עשרות עמודים.
פתרום, בלי שעשיתי משהו במודע, הופיע בראש כל עמוד רווח מוגזם, גדול מאד (מצורפת דוגמת 2 עמודים).
הרווח הזה משנה את כל עימוד הטקסט. בגלל הרווח הטקסט גולש לעמוד הבא, ולפיכך כותרות הנושא בכל עמוד מופיעות לא במקום.
גירסת האופיס: Microsoft® Word 2016
איך אני מצמצם את הרווח המוגזם בראש העמוד, לפני השורה הראשונה?
תודה רבה מראש!!
הערת התנצלות: סליחה שנאלצתי (מסיבות אישיות) בתמונה המצורפת למחוק את הטקסטים - השאלה נוגעת רק לרווח בתחילת העמוד.

קבצים מצורפים

• rrosh-amud.jpg
    rrosh-amud.jpg
    KB 32.7 · צפיות: 8
נערך לאחרונה ב:

GoldenEyes

Well-known member
שלום וחנוכה שמח,
אני עובד ב-וורד על טקסט שאורכו עשרות עמודים.
פתרום, בלי שעשיתי משהו במודע, הופיע בראש כל עמוד רווח מוגזם, גדול מאד (מצורפת דוגמת 2 עמודים).
הרווח הזה משנה את כל עימוד הטקסט. בגלל הרווח הטקסט גולש לעמוד הבא, ולפיכך כותרות הנושא בכל עמוד מופיעות לא במקום.
גירסת האופיס: Microsoft® Word 2016
איך אני מצמצם את הרווח המוגזם בראש העמוד, לפני השורה הראשונה?
תודה רבה מראש!!
הערת התנצלות: סליחה שנאלצתי (מסיבות אישיות) בתמונה המצורפת למחוק את הטקסטים - השאלה נוגעת רק לרווח בתחילת העמוד.
האם ניסיתי ב"פריסה" ואז "שוליים" ?

נסה גם ב"הוספה" "כותרת עליונה ותחתונה" אולי יש לך שם כורת גדולה ללא תוכן
במידה וכן תעשה שם "נסר כותרת עליונה"

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אכן, פריסת שוליים.
הללויה, ממש היצלת אותי! תודה רבה!
תודה רבה, חנוכה שמח ושבת רגועה

להבא, אם תיתקל בבעיה זו (או מישהו ממקורביך) והסרגל האנכי/אופקי מוצגים בשולי המסמך - כל שצריך הוא לגרור את 'קו הגבול' כלפי מעלה למקום הרצוי.
(ללא שימוש בתפריטים).
בהצלחה !!!

1736274357762.png

____________________________________________________________________________________________________
אם מצאת שתגובתי יעילה ופתרה את בעייתך – אנא סמן אותה כ'תשובה מועילה' על מנת לעזור לאחרים.
מיכאל (מיקי) אבידן
מחבר מאמרי ויקי, מנחה דיון בפורומים מרובים ב- TechNet ו-Answers של 'מיקרוסופט' ומנהל פורום 'אופיס' ב'תפוז'.

Microsoft® Excel MVP - Most Valuable Professional (2009-2025)

קבצים מצורפים

• 1736274320648.png
    1736274320648.png
    KB 176.3 · צפיות: 1

GoldenEyes

Well-known member
להבא, אם תיתקל בבעיה זו (או מישהו ממקורביך) והסרגל האנכי/אופקי מוצגים בשולי המסמך - כל שצריך הוא לגרור את 'קו הגבול' כלפי מעלה למקום הרצוי.
(ללא שימוש בתפריטים).
בהצלחה !!!

צפה בקובץ המצורף 122238

____________________________________________________________________________________________________
אם מצאת שתגובתי יעילה ופתרה את בעייתך – אנא סמן אותה כ'תשובה מועילה' על מנת לעזור לאחרים.
מיכאל (מיקי) אבידן
מחבר מאמרי ויקי, מנחה דיון בפורומים מרובים ב- TechNet ו-Answers של 'מיקרוסופט' ומנהל פורום 'אופיס' ב'תפוז'.

Microsoft® Excel MVP - Most Valuable Professional (2009-2025)
תודה מיכאל
החכמתי

נוף-צלול

Active member
תודה רבה!!
ארשום זאת לפניי.
בשלב זה הקובץ שעבדתי עליו כבר נשלח ליעדו; להבא, אם תצוץ הבעיה, אבדוק את הפתרון.
תודה רבה!

למעלה