פתאום בלעדיו...

רעוּת

New member
פתאום בלעדיו...

הייתי ממציאה תוכנה שתעבוד גם במציאות, כמו במחשב- "שחזר לתאריך מוקדם", למה במציאות אי אפשר, למה אי אפשר למחוק וירוסים שהורסים הכל, כמו המוות שלך למשל. או שהייתי ממציאה כפתור שיכבה את המוח שלי כדי שאני אוכל כבר לישון, או לפחות לא לחשוב על שומדבר. לא על המבחן הבא ולא על האזכרה הבאה, ולא על זה שהם באותו יום. ולא על שזה שאפשר לספור את הימים עד אז על יד אחת. איןליכוחלזהיותר. ולא עליך. הכי חשוב, רק לא עליך. I think and think and think, I‘ve thought myself out of happiness one million times, but never once into it. גם ככה אי אפשר לתרגם מחשבות למילים, או רגשות למילים, הכל מבולבל מדי, זה לא באמת עובר. כמו כשמתרגמים משפה לשפה, זה אף פעם לא בדיוק אותו דבר. תמיד משהו מתפספס שם. רק שאצלי זה דפוק גם בשפת המקור. I lie in an early bed, thinking late thoughts Waiting for the black to replace my blue אני גם ככה לא אירדם. כאילו שאני לא עייפה מספיק, ואם זה לא מספיק אז מה כן. מתי זה כבר יהיה מספיק, מתי כבר יהיה אפשר להפסיק עם זה. הרי אהבת אותו, אמרי נא איך תוכלי מחדש איך תוכלי? כל המחשבות הדפוקות האלה, על איך שכולם יכולים גם בלעדיך, ורק אני לא. רק את פתאום כמו מכנסיו המושלכים על הספה. ואיך כולם המשיכו הלאה. (אבל אהבתי אותך). אני לא יכולה. אבל עבר כ"כ הרבה זמן. ולמה להחזיק מעמד בכלל. אבל אולי חייבים. רק את פתאום בועה גדולה של בכי מאופק. אבל אהבתי אותך, אז למה לא לבכות. (כי אי אפשר). כמה כבר אפשר. די, נמאס לי, נמאס לי ממך ומהמוות הדפוק שלך, נמאס לי להתעסק בזה, אני שונאת לכתוב לך-- רק לפרוע לכאב את כל החוב, עד כלות כל הכוחות, עד היותך בועה גדולה של ריקנות (ומה אם אני לעולם לא אהיה יכולה..?) אני שונאת אותי, כשאני כותבת לך זה כ"כ להיאחז בזה, ולא להפנים, ולא לשחרר ולא להתמודד. זה רק עושה את זה גרוע יותר. מתי זה כבר יהיה מספיק. Im building memories on things we have not said זה לבנות זכרונות מכל מה שהיה יכול להיות וכבר לא יהיה. מאיך שלא תשתחרר ולא תתחיל לחיות באמת, מאיך שלא תגדל ולא תקים משפחה. זכרונות של כל המילים שלא נאמרו, אלה שלא אמרת ואלה לא תגיד לי לעולם. זכרונות של כל מה שאמרתי לך מאז, ואתה כבר לא שמעת. יש לי יותר זכרונות של בלעדיך מאשר זכרונות של איתך. אני צוברת זכרונות מאזכרות וימי זכרון, מדברים שאני עוברת בחיים ואתה לא שם. והזכרונות שיש לי ממך, ממתי שהיית הולכים ומתמעטים, (באמת היית? זה כבר נראה כ"כ רחוק) אני מאבדת אותך שובושובושב. עדשלאיישארכלום. רק השיחות האינסופיות האלה איתך בראש. רק להמשיך לדבר אליך כל שנה מעל הקבר, ולנסות להסתיר את זה שהקול שלי רועד, רק לא לבכות, עוד חודשיים וחצי שוב, להמשיך לספור את השנים שעוברות, כאילו שהספירה הזאת תוביל לאנשהו. כאילו שיום אחד זה ייגמר. להמשיך לספר לך, כאילו שאתה תחזור ותקרא הכל. כאילו שעוד יש בכלל מה להגיד. כאילו שאם היה, זה היה הופך את זה לקל יותר. כאילו שזה יכול להיות קל. ,Full is not heavy as empty .Not nearly (זכויות יוצרים וזה: פיונה אפל, מאיר אריאל).

תמרוש5

New member
המחשבות האלה,

של לחזור אחורה לתאריך מסויים,או לרצות כל כך חזק למחוק את המוות הזה הן לא עוזבות. זה לא יכול להיות קל,גם אחרי שמנסים חזק. אני מקווה שמתישהו יהיה אפשר למצוא את המקום הזה שאפשר לחיות איתו ושזה כן יהיה קל,או לפחות נסבל.

Remedy Lane 9

New member
היי

(אני לא יודעת אם יש משהו שיכול לעשות את זה קל...) כל פעם שאני קוראת אותך כואבת לי מחדש ההשוואה לאיך אחרים יכולים בלעדיו או איך אחרים יכולים לבכות או איך אחרים מתמודדים עם המוות שלו בכלל. ואיך את לא, לעומתם, או כן. וזה כואב לי כי נראה לי שההשוואה הזו מכניסה אותך למעגלים אינסופיים של איך את לא בסדר וזה נראה לי לופ שכואב אולי יותר מהמוות עצמו... (אולי אני טועה) הלוואי שהיה לי משהו להגיד שזה יהיה לך קל מדי..
.

רעוּת

New member
אבל זה ככה,

אולי כי הם היו פחות קרובים ממני, או כי הם סתם יודעים להתמודד, ואני לא..

Remedy Lane 9

New member
יכול להיות שזה ככה

שזה עובדתי שיש אנשים ש"יודעים להתמודד" אחרת ממך. שמהסיבות שלהם, או שהם היו פחות רחוקים ממנו או שהם פשוט, מתמודדים שונה ממך, נראה לך שהם מתמודדים "טוב" יותר ממך. אבל נראה לי שעצם ההשוואה הזאת מתישה אותך. עצם זה שאני אומרת לעצמי כל הזמן שאני פחות טובה ממישהו, מוציאה ממני את האנרגיות לשפר את עצמי במה שאני "פחות טובה" בו מאותו אדם, מבינה? כאילו, אני מבינה שאני לא באמת יכולה לבוא וע"י מילים לשנות לך משהו בחשיבה, אבל זה סתם צועק לי כל פעם שאני קוראת אותך, שאת מתוסכלת כל כך מזה שאת לא מתמודדת עם המוות שלו כמו ש"צריך" או כמו שאחרים וכו'. וזה גם בא מהמקום שאני מכירה את ההשוואה הזו, לא בהקשר הזה אבל כן במחשבה שאנשים עושים דברים יותר נכון ממני (מה נכון? מי קבע מה נכון??).

רעוּת

New member
....

אוף, זה הזכיר לי את המבחן בסטטיסטיקה |טריגר|, שזה יכול להיות שא' נכון, או שב' נכון, או שג' נכון, או שכל התשובות נכונות, או שאף תשובה לא נכונה, ואי אפשר לדעת באמת, כי לכי תדעי מה רוצים ממך ומה בכלל צריך להיות שם (רק ששם כן יש תשובה אחת נכונה, ורק אני טיפשה מכדי להבין אותה ולכן עושה מועד ב' בסוף
). אני יודעת שזה לא באמת עניין של "נכון" או "לא נכון" |טריגרלמבחןאחר|. ואני יודעת שלא צריך להשוות, ועדיין, באופן כללי, זה מרגיש שכולם כן יכולים להמשיך הלאה, יש להם את החיים שלהם, את המשפחות שלהם (לחברים שלו כבר יש תינוקות), כמו שזה אמור להיות, הם לא חיים את זה כל הזמן (והם גם לא אמורים לחיות את זה כל הזמן), כמוני. כי זה החיים שלי, וזה המשפחה שלי, וזה מה שיש עכשיו.

noosh

New member
זה אולי מרגיש ככה

אבל את לא באמת יכולה לדעת, מבחוץ. כל אחד מתמודד אחרת. וכל אחד מציג אחרת את עצמו החוצה. ולכי תדעי, אולי אנשים מסביבך בטוחים שהכל בסדר איתך ושאת התגברת ועברת, כי את לומדת ועובדת ומקיימת את עצמך ויוצאת עם חברים וכו'? וכן, יכול להיות שאת מגיבה חזק יותר מחברים שלו, או מאנשים שהיו פחות קשורים. אי אפשר לכפות רגש, לא על תאריכים ולא על אנשים. אז אולי באמת, ההשוואות רק מחזיקות אותך במקום במקום לאפשר לך להרגיש מה שאת באמ תרוצה להרגיש בלי הסתייגויות ובלי רגשות אשם.

רעוּת

New member
אבל זה כן ככה,

כמו שאני לא חושבת על דניאל כל הזמן וממשיכה הלאה, והמשפחה שלו צריכה לחיות עם זה כל הזמן. ככה זה...

רעוּת

New member
אמור להיות ככה.

אז לא, אני לא יודעת מה אני באמת רוצה להגיד פה :/ מהזה משנה
.

lital172

New member
את בלב שלי כל הזמן../images/Emo23.gif

הלוואי ותוכלי לנשום כבר להמשיך הלאה שהוא איתך. הלב נשבר לרסיסים כל הזמן לקרוא אותך מחדש אוהבת ומתגעגעת עד כאב.

למעלה