פתאום דניאל מספרת דברים?!היא מלכלכת על

דידי 9

New member
החושים של אורטל מעולים!היא מפרשת את דניאל כ

כמתנשאת, זה גם נכון-אבל אורטל מפרשת את זה כי דניאל לא רואה אנשים מול העיניים חוץ מאיתן וחוץ מעצמה! רק כשהייתה לה טקטיקה שהיא נזקקה לאורטל-היא דיברה איתה ועשתה את עצמה חברה שלה. כך דניאל עשתה גם ליוני, לאורן קצת פחות, כך לאתי ליהי והזאר. הבחורה הזו ערמומית כמו שטן. דניאל טרקאי-את דוחה אותי, ואורטל צודקת בכל מילה!

דידי 9

New member
פתאום דניאל מספרת דברים?!היא מלכלכת על

אורטל בלי הפסקה עכשיו, כנראה שהיא מריחה שאורטל חזקה בחוץ! היא משתמשת באנשים ומתקרבת ומתרחקת מהם לפי הצורך שלה ולפי האינטרס והאסטרטגיה שלה. אורטל מבינה את זה וראתה את זה עליה, כי אורטל האמינה לה שהם התקרבו,ודניאל כבר לא צריכה אותה ומבינה שאורטל מאיימת עליה בחוץ-אז היא מלכלכת! חחח אנשים מתי תקלטו את הנוכלת טרקאי?? מתי? מה לא ברור פה מה לא שקוף? מה שחשוב לה זה היא ואולי אורבך השותף שלה למיליון. עצוב מאוד מה שקורה פה

adiyon2

New member
דידי, את כל פעם כותבת מחדש

או עושה העתק הדבק מההודעה הקודמת

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

סיפרה מה היה, לא לכלכה. יש הבדל בין לטנף

לבין לספר סיטואציה שקרתה, והיא סיפרה בדיוק את מה שהיה. אז מה, את לא מוצאת את ההבדלים? עדיין?

דידי 9

New member
פתאום היא מספרת לכולם?!זו טינופת!למה שלא תלך

לדבר עם אורטל כשזה ירגע אם היא באמת חברה? פתאום היא מטנפת ומספרת לכולן?! כולל לאתי? מה היא מחפשת?והיא כן מטנפת. היא אמרה שהיא לא מבינה מה היא רוצה ממנה, ונמאס לה. אורטל כל כך צודקת:) פייר- לאורטל מגיע המיליון יותר מלקרן, כי אורטל נאמנה לעצמה בטוב וברע!ולא פוחדת להגיד מה היא מרגישה.

גם אני לא הייתי מספרת לכולם. בזה אני יכולה

להסכים איתך. מהסיבה הפשוטה שזה לא עיניינו של אף אחד. אבל היא לא תיבלה ופילפלה את הסיפור. היא פשוט סיפרה וזהו. בלי לכלוכים.

SHELGIA21

New member
קצת חשוד ומשהו מסריח בדניאל ואיתן מהיום../images/Emo4.gif

ישבו כל הצהריים בחצר והתגפפו והתחבקו וניסו למשוך תשומת לב של המצלמות רקדו צמוד, משמיצים את אורטל בכל הבזדמנות איתן מול אורן כל הזמן קוטל אותה ודניאל פתאום יוזמת שיחה עם אתי ונותנת לה ללכך חופשי על אורטל ועכשיו מספרת לחדשות מה קרה למריה הקדושה שמתרחקת כמו מאש מריכולים
לדבריה
על אורן האידיוט עדיף
שמע שהיא לא מתכוונת לקיים יחסים פתאום מפריע לו שהיא לא קראה ספרים
והרי כל הזמן טען שהיא מושכת אותו גופנית אם אורטל לא זוכה אז כבר עדיף שגב ומי שיבחר יזכו רק לא איתן היהיר המתנשא הבלתי ניסבל יחד עם דניאל שצוחקת כמו מופרעת ותמנהגת כמו גבירת הבית היא ממש ממש בלתי ניסבלת היא והצנון שלה

דידי 9

New member
בדיוק!! שילגיה. והוא גם אמר את זה! בצחוק כאיל

כאילו-אבל אמר את זה! הוא אמר לגב"אני ודניאל מושכים את תשומת הלב ממך ומקרן" אלו רחשי ליבם של איתן הדוחה והמשעמם ושל דניאל התחמנית. אורטל פשוט קלטה אותה! נקודה. והיא בלחץ, אז היא מדברת עם כל העולם פתאום על אורטל

respect men

New member
באיזה סרט את חיה??

רק תגידי לי את שמו שלא אצפה בו חלילה הם זוג??מה מוזר באהבה שלהם? אני מעריץ מספר אחד של אורטל ואני לא שמעתי שדניאל מלכלכת על אורטל. תאמיני לי שאם היא הייתה מלכלכת על אורטל היא הייתה מחוקה אצלי באותה השניה. דניאל לא מבינה למה אורטל מתרחקת ממנה דווקא כן חשוב לה הקשר עם אורטל וזה יפה לראות שאכפת לה והיא מנסה להבין מה קרה כי לאף אחד בבית לא אכפת מאורטל לפחות דניאל מראה סימני אכפתיות כלפיה דווקא היום אני מאוד מעריך את דניאל. חכתי שהיא תפתח שיחה עם אורטלי אני מקווה שאורטל תגיב לה ויעשו שיחה לעניין אורטל סך הכל סובלת היא לבד לא יודעת כבר למי להאמין דניאל אני מבקש ממך שלא תוותרי לאורטל ותתעקשי לדבר איתה ואל תוותרי על החיבה שלך לאורטל תרדו כבר מדניאל ואיתן הם הזוג הכי אמיתי בוילה קרן וגב לא זוג,הם שחקנים אורטל ואורן לא זוג,ההתאמה שלהם שואפת לאפס,אורן ירדים את אורטל,הוא משעמם ליהי ובן,זוג אינטרסנטי והחיבה שלהם אחד לשני מגעילה רב הזמן ולא נעימה לעין אם אני בוחר להאמין לאהבה בוילה אני מאמין לדניאל,היא מעוורת מאהבה ואיתן,איתן בצעדי ענק שם

דידי 9

New member
אל תספרי סיפורים שאת אורטל! לפי הכתיבה את דני

דניאל פרופר, במסווה של אורטל. איתן קיבל על הראש מאבא שלו לא להיות עם המהמרת והמסיטה להימורים, והוא יזרוק אותה תוך שתי שניות בחוץ!! הוא דוחה, והיא תחמנית ודוחה יותר!

respect men

New member
אני מת על דניאל

לא מסתיר את זה או משהו היא הפייבוריטית שלי יחד עם אורטל אבל את חיה בסרט וזה מקרה קשה כי סך הכל מדובר בדמות טלויזיונית שאנחנו לא מכירים לא צריך למות על אף אחד מהם אני לוקח את כולם בעירבון מוגבל כולל את אורטל ודניאל שהן הפייבוריטיות שלי את לוקחת את זה קשה וכל היום עסוקה בהסתה עצוב לי עלייך מאוד עצוב

דידי 9

New member
אתה בכאילו אורטל דניאל:)דניאל נתפסה על

תחמנותה, ולכן כדי לתת נופך אחר לדבריך,כדי להגן על דניאל-אתה טוען שאתה אוהד את שתיהן, ומוריד מערך תפיסתה של דניאל בתחמנותה ובאינטרסנטיות שלה בשימוש באנשים. עלי זה לא עובד:) על דניאל כן, ואולי על עוד כמה פה. עצוב לי בשבילך, שאתה משקר לעצמך תהיה בריא

webguy

New member
אבל מדוע דניאל מפיצה את הסיפור בכל הווילה ?

זה לא התנהגות נאותה לספר לכולם שיחה פרטית ..!! כנראה שדניאל בכל זאת מנצלת את המקרה להתסיס נגד אורטל..?

דידי 9

New member
ווב, בדיוק!הרי אם היא חברה-היא תחכה לדבר על

זה ולא ללכת להפיץ. אבל היא אדם מלוכלך! ומניפולטיבי ברמות שאני לא מאמינה.היא קולטת שאורטל חזקה בחוץ, ומתחילה לפעול בכיוון בכל דרך אפשרית. אגב-גם אורבך האומלל מתחיל לדבר ולתקוף את אורטל דרך אורן. אורטל כמעט יצאה עליו אתמול. שני אנשים דוחים מאוד בעיני.איתן ודניאל ובהחלט מגיע להם אחד את השניה

respect men

New member
לא מאמין בזה

דניאל לא כזאת נכון היא הייתה צריכה לשתוק ולא לספר אבל היא סך הכל התייעצה כמה אפשר לשמור בבטן?? אני עדיין לא רואה משהו נוראי בהתנהגות של דניאל כמו שאתן מציגות את זה אתן שקועות מידי בשינאה כלפיה ולא מסתכלות על זה בצורה הגיונית

webguy

New member
מה שקרה ..../images/Emo70.gif לדעתי בהתאם לעובדות

ששוב נגשה דניאל לאתי ללבן את השיחה המשולשת בעבר של אורטל אתי ודניאל על כביכול שאורטל לא וותרה על איתן .. בשיחה הזאת אתי חזרה שוב על מה שאמרה שאורטל לא בסדר דניאל אמרה לה שהיא לא יודעת על מי לסמוך .. ואתי אמרה שהכל מצולם והיא צודקת .. דניאל לא ידעה מה לענות על כך ..!! ברור שזה יצר שוב ערעור אצל דניאל באורטל וככה דניאל התעלמה שוב מאורטל ..!! אורטל הרגישה בזאת ..ולא יודעת שהיתה שוב שיחה בין אתי לדניאל .. ומיחסת את זה להתנשאות של דניאל ..

respect men

New member
עדיין

לא קרה שום דבר שמצדיק את השינאה לדניאל שום דבר לא מצדיק את ההסתה נגדה אז קרתה פאשלה בינה לבין אורטל למה חברות במציאות לא רבות? עם אחיות לא רבים במציאות? זה לא סוף העולם שתיהם בוגרות ויעשו שיחה אורטל אוהבת את דניאל ולהפך אם לדניאל לא היה אכפת מאורטל היא לא הייתה מנסה להבין מה קרה וכנל לגבי אורטל ולאורטל אכפת מדניאל אחרת לא היה מזיז לה שדניאל לא בסדר כלפיה תפסיקו להוציא דברים מפרופורציה

למעלה