פתאום הבנתי אותכם.

naknicki

New member
פתאום הבנתי אותכם.

הבנתי את שגרמתם לי לחשובעלהכל. נכון שאין במוות פיתרון, אבל מה עושים כשאין פיתרון לבעיה כשאתה בחיים? סהר, אני לא רוצה לשנות כיכבר ניסיתי ואין מוצא.אני לא מצליח למצוא את הנקודה הזו שבה אני אגיש טוב עם עצמי. אני מנסה להתמקד בדברים שעושים לי טוב אבל אחרי זה, לפעמים, גם איתם אני מרגישלא בנוח. ואני חסר אונים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טוב לשמוע.

השארת מקום של ספק, השארת מקום שבו אנחנו יכולים להגיע אלייך, ואפילו חשבת על הדברים. אנחנו מרשים לעצמנו להניח, שיש בך מקום שמוכן לשנות, שיכול להתנתק לרגע מהעצב ומהתחושה הקשה, להביט מן הצד, להקשיב ואפילו להבין דברים חדשים. אנחנו מבינים אותך מאוד. המון פעמים אנחנו נתקלים במצבים בחיים שלנו, שבהם אנחנו יודעים להגיד מה רע, אבל לא כל כך יודעים להגיד מה טוב, ואפילו עלולים ללכת לאיבוד בחיפוש אחריו, הטוב הוא הרבה יותר מעורפל מהרע, שהוא חד וברור. אז כמו שלא ניסינו להתמודד עם "נוסחת האושר", שחיפשת, בוא ננסה ללכת אפילו עוד צעד אחד אחורה, ולא נחפש, ברגע זה, את ה"דברים שעושים לך טוב". בוא ננסה ביחד למקד את המאמצים לכיוון הבעיות הקיימות, ולאט לאט נתמודד איתן, ננסה להתגבר עליהן, אחת אחת, בלי למהר, בלי ללחוץ, בלי לקחת משימות גדולות או מהפכות גדולות... זה אפשרי? אתה מוכן? ואם כן, נסה לפרט ככל שתוכל מה הדבר שהכי כואב ומטריד כעת, ואולי נוכל לחפש את הדרכים להתגבר ביחד..

כל הכבוד.... שמייח מאוד....

טוב מאוד, אני שמח מאוד שאתה נסוג מהרעיון המפחיד של להיתאבד...אני מקווה שגם אתה מרגיש את ההרגשה שאתה יכול ללכת על שיטה שתעזור לך בכל זאת... ולא לקחת קיצורי דרך כמו התאבדות... כל הכבוד... זה אומר שאתה בכל זאת בנאדם חזק, ובאמת איכפת לך מהחיים...

kaban

New member
טיפול

מצד אחד אני מרגיש כי אולי עברת איזשהו תהליך של הבנה למצב בו אתה נמצא, אבל זה לא הסוף אלא רק התחלה להבין יותר ולהכיר יותר את הקשיים והרגשות שלך, אני מבקש שוב כי תשקול לקבל עזרה מקצועית. נכון שלפעמים קשה למצוא מטפל שקל להתחבר אליו אבל גם אם זה אומר שאולי תצטרך להחיף מטפלים - עזור לעצמך ופנה לטיפול

למעלה